کد خبر:۱۴۱۸۲۳۵
دراپسایت: تهران از ادامه تجاوزات اسرائیل به لبنان هشدار داد
یک مقام ارشد ایرانی هشدار داد اگر اسرائیل حملات خود به لبنان را متوقف نکند و آمریکا نتواند تلآویو را مهار کند، تهران توافق اخیر با واشنگتن را تعلیق کرده و بدون هشدار قبلی به اسرائیل پاسخ نظامی خواهد داد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ یک مقام ارشد ایرانی در گفتوگو با رسانه دراپسایت اعلام کرد تهران به میانجیها و طرف آمریکایی هشدار داده است که در صورت ادامه حملات اسرائیل به لبنان، توافق اخیر میان ایران و آمریکا ممکن است متوقف شود. به گفته این مقام، ایران در چنین شرایطی آماده انجام «اقدامات نظامی گسترده» علیه اسرائیل است و در صورت مداخله مستقیم آمریکا، شرایط تنگه هرمز نیز میتواند بار دیگر به وضعیت جنگی بازگردد.
این اظهارات در حالی مطرح شده که با وجود گزارشها درباره توافق آتشبس میان اسرائیل و حزبالله، مقامهای اسرائیلی بر ادامه حضور نظامی در جنوب لبنان و حفظ حق انجام حملات تأکید کردهاند. همزمان، مذاکرات فنی برنامهریزیشده میان ایران و آمریکا در سوئیس نیز به دلیل ادامه درگیریها در لبنان به تعویق افتاده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا