فضائلی: هیچوقت در کنار موضوع انسجام بحث عدم نقد مطرح نشده است/امروز قرار بود مذاکرات فنی برگزار شود که ایران آن را لغو کرد+فیلم
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، فضائلی، عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب اسلامی در برنامه گفت و گوی ویژه خبری اظهار داشت: جامعه و جریانهای سیاسی دارای حرفهایی هستند و نقدهایی مطرح میشود که هیچوقت در کنار موضوع انسجام بحث عدم نقد مطرح نشده است.
وی افزود: نقد کردن ایرادی ندارد، اما دو شرط اساسی دارد که شرط اول رعایت ادب و عدم تهمت و اهانت به مسئولین است.
فضائلی تصریح کرد در شرط دوم، نقد باید بر اساس اطلاعاتِ درست و کامل باشد، نه اظهارنظرِ بیاطلاعی.
چرا مذاکرات فنی با هیئت آمریکایی متوقف شد؟
فضائلی در جواب سوال اینکه چرا مذاکرات فنی با هیئت آمریکایی متوقف شد؟ تصریح کرد: امروز قرار بود مذاکرات فنی برگزار شود که ایران آن را لغو کرد و شرکت نکرد که دلیل این امر درگیریهای این چند شب گذشته بود و دلیل دیگر این است که منتظر اجرای برخی شروط هستند که مثلا امکان برداشت پولهای بلوکه شده است یا خیر.