نماینده پیشین کنگره آمریکا:حمله موشکی به مدرسه میناب و ترور رهبران ایران لکه ننگی بر وجدان آمریکاست+ فیلم
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، دنیس کوچینیچ،نماینده پیشین کنگره آمریکا:حمله موشکی به مدرسه میناب و ترور رهبران ایران لکه ننگی بر وجدان آمریکاست.
من از آنچه در ۲۸ فوریه برای کودکانی که در مدرسه میناب ایران بودند و در اثر حملات موشکی ما کشته شدند رخ داد، عمیقاً دلشکسته هستم.
این جنایت و همچنین مرگ دیگر رهبران در ایران، لکه ننگی بر وجدان کشور ماست که آمریکا باید روزی پاسخگوی آن باشد. این جنگِ کابوسوار باید فوراً پایان یابد.
جی. دی. ونس تمام تلاش خود را برای پایان دادن به این جنگ به کار بسته و به همین دلیل هدف حملات شدید نئوکانها قرار گرفته است.
او با احیای دکترین توماس جفرسون صراحتاً اعلام کرده: "فقط، چون چیزی به نفع اسرائیل است، دلیل نمیشود که به نفع ایالات متحده هم باشد"؛ گزارهای که ونس را در انتخابات ۲۰۲۸ بسیار قدرتمند خواهد کرد.