تکرار دروغگویی‌های ترامپ: مذاکرات با ایران هم‌اکنون در حال انجام است!
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۷۳۹۱

تکرار دروغگویی‌های ترامپ: مذاکرات با ایران هم‌اکنون در حال انجام است!

رئیس‌ جمهور آمریکا در تلاش برای رهایی از موج انتقادات داخلی به دلیل تبعات پرهزینه تجاوز نظامی اش علیه ایران ادعا کرد: مذاکرات با ایران هم‌اکنون در حال انجام است!
ترامپ

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، دونالد ترامپ رئیس‌ جمهور آمریکا امروز دوشنبه در سخنانی در تلاش برای اقناع افکار عمومی کشورش که به دنبال تبعات تجاوز پرهزینه وی به ایران با مشکلات عدیده ای به ویژه در حوزه اقتصادی دست به گریبان شده است، ادعا کرد: ما با ایران اختلاف داریم. اوضاع به خوبی پیش می‌رود. مذاکرات با ایران در جریان است و ایرانی‌ها این موضوع را تکذیب نکرده‌اند!

رئیس‌ جمهور آمریکا سپس در سخنانی عوام فریبانه مدعی شد: مذاکرات با ایران هم‌اکنون در حال انجام است. ما در حال حاضر در پاسخ به درخواست ایرانی‌ ها با آن‌ ها گفتگو می‌ کنیم و این آخرین فرصت آن‌ ها به شمار می آید.

پربازدیدترین آخرین اخبار