ايران نيروگاه هسته‌اي بوشهر را در سال 2009 فعال مي‌كند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۹۵
رويترز:

ايران نيروگاه هسته‌اي بوشهر را در سال 2009 فعال مي‌كند

رويترز در خبري نوشت: جمهوري اسلامي ايران در صدد است با كمك روسيه فعاليت‌هاي نيروگاه هسته‌اي بوشهر را در سال 2009 عملياتي كند.

به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از رويترز، ايران در صدد است در سال 2009 اولين واحد صنعتي نيروگاه هسته اي خود را در شهر بوشهر راه اندازي كرده و فعاليت هاي مسالمت آميز هسته اي را به طور رسمي عملياتي كند.

 

در اين گزارش آمده است: روسيه با قرارداد يك بيليون دلاري (در انگليس معادل يک ميليون ميليون و در آمريکا هزار ميليون است) ساخت اين نيروگاه را آغاز كرد، اما در ادامه آن را به تعويق انداخت.

 

رويترز نوشت: روسيه در حالي ساخت اين نيرو گاه را در اختيار گرفت كه شركت زيمنس آلمان در جريان جنگ ايران و عراق از آن سر باز زد.

 

اگر چه روسيه چندي پيش از ادامه كار در نيروگاه بوشهر سر باز زد، اما با توجه به تحولات پيش آمده در عرصه نظام بين الملل - مانند جنگ گرجستان و موضع گيري هاي غرب و ناتو - موضوع استقرار سپر موشكي آمريكا در لهستان و چك و همچنين رقابت هاي متعدد روسيه با غرب در خصوص مسائل مختلف جهاني باعث شده روسيه چرخشي به سمت شرق داشته باشد.

 

بنا بر اين گزارش، از اين رو روسيه در شرق در صدد است تا در برابر غرب قدرتي ديگر ايجاد كرده و راه نفوذ در تصميم گيري هاي كلان جهاني را پيش روي خود بگشايد.

 

بر اساس نظر تحليلگران نظام بين الملل، اين مسئله باعث مي شود كه روسيه به كشورهايي مثل ايران و چين نزديك شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار