کد خبر:۱۴۳۹۷۰
پایان ماه عسل مصر و اسرائیل
شورای روابط خارجی در واشنگتن، با اعلام پایان روابط رژیم اشغالگر و مصر پس از 30 سال، استقرار دو ناو جنگی این رژیم نزدیک مرزهای آبی مصر را بیانگر پیچیده شدن روابط قاهره و تل آویو دانست.
به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی العالم، براساس گزارشی که توسط استفان کوک، کارشناس امور سیاسی شورای روابط خارجی واشنگتن نوشته شده، بحران روابط مصر و رژیم اشغالگر حامل این هشدار است که دوران این روابط باثبات به پایان رسیده است.
قرار است این گزارش پاییز آینده در کتابی تحت عنوان «مبارزه برای مصر» منتشر شود.
این کارشناس آمریکایی با اشاره به نفرت مردم مصر از رژیم اشغالگر که با کشته شدن چند سرباز مصری در مناطق مرزی شدت گرفت، تاکید می کند: روابط اسرائیل و دستگاه نظامی مصر همیشه هموار نبوده؛ چرا که در سال 2007 تلاش کنگره آمریکا برای کاهش کمک های نظامی به مصر، خشم فرماندهان نظامی این کشور را برانگیخت و در آن هنگام مسئولان نظامی مصر، اسرائیل را به تحریک افکار علیه مصر متهم کردند.
شورای روابط خارجی در واشنگتن با اعلام پایان روابط رژیم اشغالگر و مصر پس از 30 سال، استقرار دو ناو جنگی این رژیم نزدیک مرزهای آبی مصر را بیانگر پیچیده شدن روابط قاهره و تل آویو دانست.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.