بازداشت زن خون آشام لیبیایی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۱۵۱

بازداشت زن خون آشام لیبیایی

هدا بن عامر، خطرناكترين زن ليبى و شايد خاورميانه طى 27 سال گذشته يكى از اركان مهم نظام قذافى بود که مسئولیت جوخه‌های اعدام حکومت سرهنگ را بر عهده داشت.
به گزارش خبرنگار حوزه بین‌الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری العربیه، ليبيايى ها مى گويند عيد فطر امسال، بيشتر از خبر فرار قذافى، خبر بازداشت هدا بن عامر خوشحالشان كرده است؛ چرا كه اين زن در راس اعدامگران و جلادان قذافى بود و به «مديركل خون آشام چوبه هاى دار» معروف شده بود و اينك به چنگ آزاديخواهان افتاده است.
 
هدا بن عامر كه ويلايش را يك هفته پس از آغاز انقلاب ليبى (17 فوريه 2011)، در منطقه طابلينو در شهر بنغازى به آتش كشيدند، خطرناكترين زن ليبى و شايد خاورميانه طى 27 سال گذشته و يكى از اركان مهم نظام قذافى بود.
 
هدا بن عامر (متولد 1954) كه مشهور است «كلاه را با سر صاحب كلاه مى آورد»، از عضويت در كميته هاى انقلاب شروع كرد و نردبان ترقى را به گونه اى طى كرد كه به دبيركلى كميته هاى انقلابى خلق در امور بازرسى و مراقبت رسيد كه ديگر حتى وزيران قذافى از او مي ترسيدند.
 
البته وي در دو مقطع شهردار بنغازى شد و جالب آنكه از آن شهر و مردمانش نفرت داشت و مى گفت: بنغازى فقط يك مرد دارد و آن منم! مشهورترين رويداد دوران او اعدام دانشجويى به نام صادق الشويهدى بود.
 
صادق حامد الشويهدى مارس 1984 با مدرك مهندسى پرواز از آمريكا به كشورش ليبى برگشت. اين جوان «جبهه نجات ليبى» را تشكيل داد.
 
وى 5 ژوئن 1984 دست و پا بسته به يك ورزشگاه در بنغازى آورده شد و در دادگاه انقلابى مردمى به اعدام محكوم شد و چوبه دار درجا برافراشته شد، اما وقتى خانم هدا بن عامر در ميان شعارهاى آتشين عليه خائنين، چارپايه را از زير پايش كنار زد، طناب، كار ساز نشد و كف پاهاى اعدامى در حركت ماند، در اينجا اين خانم پاها را به چنگ گرفت و آن قدر كشيد تا از مرگ اعدامى مطمئن شد.
 
پيكر اعدامى را به بيمارستان بردند تا گواهى فوت صادر شود. آنجا نيز پزشكان با علايم حياتى در صادق الشويهدى مواجه شدند. به او تنفس مصنوعى دادند و ضربان قلبش را به سرعت به حالت طبيعى در آوردند، اما شادى كادر پزشكى طولى نكشيد؛ زيرا انقلابى ها آمدند، جورابى سوراخ شده در دهانش گذاشتند و آن قدر در جوراب و دهان و گلوى آن ماسه ريختند تا جان باخت.
 
اين اعدام انقلابى، چهره هدا را در نظر قذافى درخشان كرد؛ لذا افتخار مشاركت در اعدام هفت دانشجو در استاديوم بنغازى در سال 1987 را نيز به وي داد و چه نردبان ترقى اى از اجساد قربانيان مطمئن تر!
 
همچنين گفته مى شود، اين خانم ميليونها دلار از بيت المال را ربوده و اختلاس كرده و در ليست 38 شخصيت تحت تعقيب انقلاب عليه نظام قذافى بوده است.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار