سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن از انجام عملیات موشکی و پهپادی علیه اهدافی در عربستان خبر داد + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۲۳۸۸

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن از انجام عملیات موشکی و پهپادی علیه اهدافی در عربستان خبر داد + فیلم

یحیی سریع، سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن، در واکنش به تشدید حملات هوایی ائتلاف سعودی، از اجرای عملیاتی گسترده با استفاده از ده‌ها موشک بالستیک و پهپاد علیه اهدافی در عربستان خبر داد.
یحیی سریع

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ یحیی سریع، سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن گفت: طی سه روز گذشته، ائتلاف سعودی ۱۲۱ حمله هوایی علیه مناطق مختلف یمن انجام داده که استان‌های مأرب، البیضاء، الحدیده، تعز و الجوف را هدف قرار داده است.

وی افزود: در این حملات، جنایت‌هایی از جمله حمله به زندان مرکزی شهر الحزم در استان الجوف رخ داده که بر اثر آن شماری از زندانیان از جمله زنان و کودکانِ بازدیدکننده کشته و زخمی شدند.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در ادامه تصریح کرد: نیرو‌های مسلح یمن در پاسخ به این حملات و در چارچوب مقابله با تشدید تجاوزات، عملیاتی گسترده را با استفاده از ده‌ها موشک بالستیک و پهپاد علیه اهدافی در عربستان انجام دادند.

یحیی سریع در خصوص جزئیات این عملیات اظهار داشت: در این عملیات، شرکت آرامکو در ابها، نجران، شهرک اقتصادی، تأسیسات آرامکو در جیزان و پایگاه هوایی خمیس مشیط هدف قرار گرفت، حملات با دقت انجام شده و خسارت‌هایی به این تأسیسات وارد کرده است.

وی همچنین افزود: نیرو‌های مسلح یمن عربستان را مسئول ادامه تشدید درگیری‌ها دانستند و اعلام کردند هرگونه حمله علیه یمن با پاسخ شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در پایان گفت: عملیات علیه اهداف داخل عربستان و مقابله با محاصره یمن ادامه خواهد یافت تا زمانی که حملات متوقف و محاصره این کشور پایان یابد.

کد ویدیو

در حال تکمیل ...

پربازدیدترین آخرین اخبار