روزهای درماندگی مرتس در آلمان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۸۵۱۲

روزهای درماندگی مرتس در آلمان

سیاستمدار آلمانی از حزب چپ «ائتلاف زارا واگنکنشت» (BSW) با اشاره به شکست حزب دموکرات مسیحی به رهبری فردریش مرتس در انتخابات ایالتی مکلنبورگ - پیش‌ومرن و برلین گفت که مردم از صدر اعظم این کشور خسته شده‌اند.
مرتس

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو ، «سارا واگنکنشت» عضو ایرانی‌تبار حزب چپ آلمان در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: حزب دموکرات مسیحی CDU روز یکشنبه در انتخابات ایالتی مکلنبورگ - پیش‌ومرن و برلین، با برد حزب راست افراطی «آلترناتیو برای آلمان» یک شکست تاریخی را تجربه کرد.

وی افزود: حزب یادشده در ایالت مکلنبورگ - پیش‌ومرن، برای اولین بار در تاریخ آلمان از پارلمان ایالتی اخراج شد و نتیجه این انتخابات، یک رأی بی‌اعتمادی آشکار علیه فریدریش مِرتس است. مردم از این صدراعظم خسته شده‌اند.

این نماینده سابق مجلس فدرال آلمان (بوندستاگ) از حزب چپ ادامه داد: اینکه مرتس همچنان به کرسی قدرت چنگ زده و حتی در شب انتخابات اعلام کرد که می‌خواهد سیاست‌های شکست‌خورده خود را به سادگی ادامه دهد، نشان دهنده انکار مطلق واقعیت و بی احترامی به رای دهندگان است.

وی اضافه کرد: در سخنان او نه از خودانتقادی خبر است و نه نشانه‌ای از فروتنی. در عوض، او از شهروندان می‌خواهد که همه‌چیز را بد نبینند و کمی بیشتر صبوری کنند. چه وقاحت بی‌حد و اندازه‌ای.

سارا واگنکنشت گفت: این صدراعظم اصلاً توانایی کار را ندارد، او باید رای مردم را جدی بگیرد و راه را برای یک شروع دوباره باز کند.

 

برچسب ها:
مرتس آلمان
پربازدیدترین آخرین اخبار