پرچم «لا اله الا الله» باید بر قله‌های کرامت انسانی به اهتزاز درآید
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۲۴۰۷
 مسئول نهاد رهبری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر:

پرچم «لا اله الا الله» باید بر قله‌های کرامت انسانی به اهتزاز درآید

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به برگزاری مراسم تکریم پرچم جمهوری اسلامی ایران گفت: پرچمی که امروز برافراشته شده، به بهای خون صد‌ها هزار شهید والا مقام برپا شده است و هدف انقلاب اسلامی نیز به تعبیر امام خمینی (ره)، به اهتزاز درآمدن پرچم «لا اله الا الله» بر قله‌های رفیع کرامت و بزرگواری است.
11

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام روح اله رجبی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی امیرکبیردر مراسم تکریم پرچم جمهوری اسلامی ایران که در این دانشگاه برگزار شد، ضمن قدردانی از رئیس و مسئولان دانشگاه برای برگزاری این مراسم، اظهار کرد: برگزاری چنین برنامه فاخر و ارزشمندی برای احترام به پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران قابل تقدیر است؛ پرچمی که به بهای خون صد‌ها هزار شهید والا مقام برافراشته شده و بسیاری از این شهدا از شهدای خود این دانشگاه بوده و هستند.

وی با اشاره به شهدای دانشگاه صنعتی امیرکبیر، افزود: جای شهید علی ناظم، دانشجوی نخبه و جهادی و اهل کار خیر در همه حوزه‌ها، امروز در آغاز سال تحصیلی در دانشگاه ما خالی است. بسیاری از شهدا نیز بالاترین داشته خود، یعنی جانشان را، در این مسیر مقدس و پای این پرچم بسیار مقدس هدیه کردند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به دیدگاه امام خمینی (ره) درباره هدف انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی، گفت: مرحوم امام درباره هدف انقلاب اسلامی و هدف عالی جمهوری اسلامی، کلام ارزشمندی دارند و می‌فرمایند که «ما قصد داریم پرچم لا اله الا الله را بر قله‌های رفیع کرامت و بزرگواری به اهتزاز درآوریم.»

حجت‌الاسلام رجبی ادامه داد: این پرچم مقدس به جمله‌ای منقش است که بالاترین گزاره در عالم هستی است؛ «لا اله الا الله»؛ یعنی هیچ خدایی جز الله در عالم نیست، ربوبیت مخصوص اوست و همه وجود‌ها باید به او متوجه باشند.

وی با تأکید بر مفهوم کرامت انسانی در نگاه انقلاب اسلامی، اظهار کرد: پرچم، به فرمایش امام، باید بر قله‌های کرامت و بزرگواری به اهتزاز درآید. این موضوع بسیار مهم است؛ انقلاب اسلامی برای انسان کرامت قائل است و نگاهش این است که هر انسانی در پیشگاه الهی و در پیشگاه انسان‌های دیگر، کریم، آزاد و بزرگ است.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: به همین دلیل هیچ انسانی حق ندارد انسان دیگری را به بردگی بگیرد، او را استثمار کند یا به ذلت بکشاند. هر کسی که بخواهد استکبار نشان دهد و انسان‌ها را به بردگی بگیرد، باید با او مبارزه کرد و باید برای تجلی انسانیت و کرامت انسانی در عالم برخاست.

حجت‌الاسلام رجبی در ادامه با اشاره به دیدگاه خود درباره برخی قدرت‌های غربی، گفت: جنایتکارانی مانند ترامپ، چنگیز و هیتلر دقیقاً در مقابل این نگاه قرار دارند. تمدن جنایتکار امروزی که در آمریکا و غرب حاکم است، کاملاً نگاه مقابل این دیدگاه را دارد و به کرامت انسانی قائل نیست.

وی افزود: به اعتقاد من، تمدن امروز غرب بر ۴۰۰ سال جنایت، خونریزی، کشتار و به بردگی گرفتن انسان‌ها در نقاط مختلف زمین استوار شده و این روند را همچنان دنبال می‌کند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به برخی مواضع مطرح‌شده درباره ایران، تصریح کرد: دور نیست که چنین تمدن وحشی و جنایتکاری سخن از نابودی تاریخ ایران، جمهوری اسلامی ایران و کشور ایران بگوید.

حجت‌الاسلام رجبی ادامه داد: ما در مقابل او ایستاده‌ایم؛ ما کرامت را قبول داریم و کرامت انسانی را می‌پسندیم و او می‌خواهد انسان‌ها را به بردگی بکشد. حتماً چنین دو اندیشه‌ای با هم مبارزه خواهند کرد و با هم سر آشتی نخواهند داشت.

وی اظهار کرد: ما به وعده‌های نصرت الهی معتقدیم و معتقدیم پرچم «لا اله الا الله» و پرچم کرامت انسانی بر اندیشه‌های استثماری و استکباری غرب و آمریکا پیروز خواهد شد؛ همچنان که در همین جنگ اخیر، پیروزی‌های بسیاری نصیب امت و مردم مقاوم و سرافراز و پیروز ما شد.

حجت‌الاسلام رجبی در پایان خاطرنشان کرد: دعا می‌کنیم خداوند این پیروزی‌ها و نصرت‌ها را به نقطه عالی و فتح نهایی برساند و آن فرمایش امام که فرمود «ما قصد داریم پرچم لا اله الا الله را بر قله‌های رفیع کرامت و بزرگواری به اهتزاز درآوریم» را همه با هم مشاهده کنیم.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار