پيش بيني شوراي ملي اطلاعات آمريکا: تضعيف آمريكا ؛ تقويت ايران
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از منابع خبري آمريکا، شوراي ملي اطلاعات آمريکا در گزارشي درباره روند بلندمدت تحولات اقتصادي و سياسي جهان نوشت: با ظهور قدرت هاي اقتصادي جديد مانند چين و هند احتمال دارد در چند دهه آينده، موقعيت اقتصادي، نظامي و سياسي ايالات متحده در صحنه بين المللي تضعيف شود.
اين گزارش كه با عنوان «روند جهاني تا سال 2025» ارائه شده، به پيش بيني تحولات آمريکا و همچنين آينده نگري در مورد شمار ديگري از کشورها اختصاص يافته است.
بنا بر اين گزارش، در دو دهه آينده سه کشور ايران، ترکيه و اندونزي به صف قدرت هاي عمده جهاني مي پيوندند که هر سه، مسلمان و غيرعرب هستند.
شوراي ملي اطلاعات آمريکا اعلام كرد: در دو يا سه دهه آينده، بحران مالي و تضعيف موقعيت نسبي آمريکا در سطح جهان باعث مي شود كه دلار آمريکا موقعيت خود به عنوان يک ارز معتبر بين المللي را از دست بدهد.
پيش بيني مي شود که مهمترين کشور تاثيرگذار در صحنه جهاني در خلال 15 تا 20 سال آينده چين و سپس هند باشند كه هر دو، كشوري شرقي هستند.
شوراي ملي اطلاعات آمريکا؛ نهاد تحقيقاتي وابسته به جامعه اطلاعاتي ايالات متحده و متشکل از سازمان هاي اطلاعاتي اين کشور است كه عمدتا در زمينه پژوهش در مورد تحولات ميان مدت و بلند مدت فعاليت دارد./انتهاي پيام/