کد خبر:۱۴۹۶۹۶
سکوت سعودیها در قبال اشغال جزایرشان توسط اسرائیل
دولت عربستان سعودی با گذشت سالها تا کنون در قبال اشغال دو جزیره خود توسط صهیونیستها سکوت پیشه کرده است.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری پرس تی وی، با وجود گذشت دهه ها از جنگ 1967 اسرائیل بر علیه کشورهای عربی، این رژیم همچنان دو جزیره کلیدی تیران و سنافیر که متعلق به عربستان سعودی هستند را در اشغال خود دارد.
با گذش سال ها از این اشغال، این امر همچنان با سکوت دولت عربستان سعودی و کشورهای غربی همراه بوده است.
این دو جزیره در انتهای جنوبی خلیج عقبه که به دریای سرخ منتهی می شود واقع شده اند که در موقعیت سوق الجیشی ایده آلی قرار دارند.
به دلیل روابط سرد رژیم صهیونیستی با کشورهای همسایه، اشغال این جزایر برای صهیونیست ها از اهمیت بسیاری برخوردار بوده است و بسیاری از تجارت دریایی این رژیم از طریق این جزایر صورت می پذیرد.
این سکوت در حالی از سوی سعودی ها در قبال اشغال جزایرشان مطرح است که آنها بارها به حمایت از ادعای واهی امارات متحده عربی مبنی بر اشغال جزایر سه گانه خلیج فارس از سوی جمهوری اسلامی پرداخته اند، جزایری که بنابر اسناد و مدارک بین المللی جزئی لاینفک از خاک جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰