کد خبر:۱۵۳۵۱۸
فرانسه طرح ریاضت اقتصادی را به اجرا میگذارد
همزمان با افزایش نرخ بیکاری در فرانسه طی دهه اخیر، فرانسه خود را برای اقدامات ریاضتطلبانه بیشتر آماده میکند.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری پرس تی وی، نیکلا سارکوزی، رئیس جمهور فرانسه در یک برنامه تلویزیونی اعلام کرد که دولت مجبور به پیدا کردن راهی برای کاهش شش تا هشت میلیارد یورویی بودجه جهت جبران رکود اقتصادی است.
وي گفت: هفته آینده دولت به صورت رسمی در مورد کاهش بودجه و بخش هایی که این کاهش در آنها صورت می گیرد، تصمیم گیری خواهد کرد.
گفته می شود این کار که با مخالفت افراد زیادی مواجه شده، با هدف جلب رضایت کمیسیون اروپایی در بروکسل پیشنهاد شده است.
یونان، پرتغال و ایرلند سه کشور عضو منطقه یورو هستند که تا کنون برای نجات اقتصاد کشورشان مجبور به توسل به اتحادیه اروپا یا صندوق بین المللی پول شده اند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰