کد خبر:۱۵۴۰۱۶
اسرائیل تسلیحات هستهای خود را به روز میکند
رژیم صهیونیستی از طریق گسترش توانایی موشکهای قارهپیما و بالا بردن توانایی موشکهای کروز به دنبال به روز رسانی توانایی تسلیحات هستهای خود است.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روزنامه صهیونیستی هاآرتص و مطابق گزارشی کمیسیون مستقل بریتانیا که در گاردین نیز به چاپ رسیده است، اسرائیل در نظر دارد با اضافه کردن طیف وسیعی از موشک های جریکو 3، توان تسلیحات هسته ای خود را گسترش دهد.
بر پایه این گزارش، اسرائیل در نظر دارد تا قابلیت موشک های زمین به زمین خود را تا حد قاره پیما بالا ببرد و به گسترش توانایی موشک های کروز با قابلیت شلیک از زیردریایی بپردازد.
اسرائیل در سالهای 67ـ1966 مرحله ساخت اولین سلاح هستهای خود را تكمیل كرد و در آستانه جنگ شش روزه از یك قابلیت اولیه، اما عملیاتی سلاحهای هستهای برخوردار بود؛ در سال 1970 موقعیت اسرائیل به عنوان یك كشور سلاح هستهای عرفاً مورد پذیرش قرار گرفت.
در حال حاضر اسرائیل دارای پنج زیردریایی است که دو عدد از آنها در آلمان مراحل پایانی ساخت خود را مي گذرانند؛ آلمان و اسرائیل در حال مذاکره برای ساخت زیردریایی ششم هستند.
اما با این وجود، پس از گذشت سال ها برنامه هستهای اسرائیل همچنان غیرشفاف باقی مانده است و مسئولان اسرائیلی هیچ گاه رسماً به وجود آن اعتراف نکرده اند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰