آغاز به کار کنفرانس امنیت افغانستان در استانبول
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۴۴۲۲

آغاز به کار کنفرانس امنیت افغانستان در استانبول

کنفرانس آینده افغانستان در استانبول ترکیه با حضور نمایندگان 20 کشور و سازمان‌های امداد رسان آغاز به کار کرد.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری الجزیره انگلیسی، کنفرانس بین المللی آینده افغانستان پس از خروج نظامیان خارجی روز چهارشنبه در استانبول ترکیه آغاز به کار کرد.
 
نمایندگان بیست کشور جهان و سازمان های امدادرسان در نشست استانبول که در واقع ده سال پس از حمله به افغانستان و سقوط طالبان در این کشور برگزار می شود، شرکت دارند.

محور اصلی این نشست تدوین مسیر پیش روی افغانستان پس از خروج نظامیان خارجی از این کشور اعلام شده است.

لازم به ذكر است، نیروهای خارجی مستقر در افغانستان فرایند خروج از این کشور را آغاز کرده اند و تا سال دو هزار و چهارده میلادی همه نیروهای خارجی از افغانستان عقب نشینی خواهند کرد.

به رغم میلیاردها دلاری که از زمان سقوط رژیم طالبان توسط ناتو در سال 2001 میلادی به کشور افغانستان کمک شده است و براساس آمار سازمان ملل این کشور همچنان یکی از فقیرترین کشورهای جهان است و نیمی از جمعیت سی میلیون نفری این کشور زیر خط فقر زندگی می کنند.
 
طالبان به رغم سقوط از قدرت، طی یک دهه گذشته همچنان به مقاومت در برابر نیروهای غربی ادامه می دهد و در تازه ترین حمله این گروه به کاروان نظامیان ناتو در کابل دستکم هفده نفر کشته شدند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار