کد خبر:۱۵۴۴۶۵
یک پایگاه تحلیلی صهیونیست اذعان کرد؛
انقلاب های عربی فرصتی برای توسعه اتمی ایران
یک پایگاه تحلیلی صهیونیست اذعان کرد که انقلاب های عربی فرصت خوبی برای ایران بود تا انرژی هسته ای و تسلحیات نظامی خود را گسترش دهد.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه تحلیلی «گی یوس»، درحالی که جهان درگیر اتفاقات لیبي، تونس، مصر و سایر کشور هایي است که بهار عربی در آن اتفاق افتاده است، ایران نیز بشدت مشغول تجهیز بیشتر خویش است.
مقاله نویس این پایگاه در ادامه تحلیل خود از وقایع منطقه ای با بیان اینکه انقلاب های عربی فرصت خوبی بوده است تا ایران در گوشه ای امن به گسترش برنامه های هسته ای خود بپردازد، بر عدم توانایی غرب در ممانعت از توسعه ایران اسلامی صحه گذاشت و همچنین با اعتراف به پیشرفت های هسته ای ایران و گسترش انقلاب های عربی آنرا فرصت خوبی برای صدور انقلاب ایران به سایر کشورها دانست.
این پایگاه صهیونیستی مدعی شد که ایران اتمي تهدیدي براي خاورمیانه و جهان است.
در ادامه این مقاله پیشنهاد شده است که قدرت هاي غربي باید توجهشان را از بهار عرب بردارند و قبل از اینکه دیر بشود و حکومت مذهبي ایران صاحب بمب اتمي بشود، این توجه را معطوف به متوقف کردن ایران بکنند.
بسیاری از کارشناسان سناریوی اخیر آمریکا، مبنی بر دست داشتن ایران در ترور سفیر عربستان سعودی در آمریکا را واکنش غرب به پیشرفت های هسته ای ایران و پیروزی های اخیر به واسطه بهار عربی می دانند.
گفتنی است با گسترش بیداری اسلامی در کشورهای عربی و الهام گرفتن آنان از ایده های انقلاب اسلامی، ایران جایگاه رفیعی در کشورهای منطقه یافته است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰