کد خبر:۱۵۴۸۰۷
اسرائیل برای صادرات گاز به ترکیه نیاز دارد
رژیم صهیونیستی برای ترانزیت گاز به اروپا نیاز اساسی به انتقال آن از خاک ترکیه دارد.
به گزارش خبرنگار حوزه بینالملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری پرستیوی، تانر ییلدز، وزیر انرژی ترکیه اعلام کرده است که کشورش مانع ترانزیت گاز اسرائیل به اروپا از خاک کشورش خواهد شد.
وی که روز جمعه با روزنامه حریت ترکیه گفتوگو می کرد، گفت: ما نمی توانیم این واقعیت را که 9 شهروند ترکیه توسط صهیونیست ها به قتل رسیده اند را نادیده بگیریم.
تانر ییلدز در ادامه گفت: اروپا بهترین بازار برای صادرات گاز اسرائیل محسوب مي شود که مسئولان اسرائیل برای صادرات آن به ترکیه نیاز دارند.
وزیر انرژی ترکیه، انتقال گاز از طریق لوله کشی در کف دریا را به دلیل موقعیت بستر دریا برای این رژیم ناممکن دانست و گفت: اسرائیل ناچار است به دلیل حمله به کشتی ترکیه ای که منجر به قتل شهروندان ترک شد، عذرخواهی كند.
روابط طرفین از زمان حمله اسرائیل به ناوگان آزادی که عازم غزه بود، روبه تیرگی نهاده است تا جایی که طرفین اقدام به اخراج سفرای خویش و کاهش روابط اقتصادی كرده اند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰