محکومیت کشتار مردم تعز توسط مزدوران صالح
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۵۸۶۶
با حضور در تظاهرات گسترده صورت گرفت؛

محکومیت کشتار مردم تعز توسط مزدوران صالح

معترضان به حکومت صالح با برگزاری تظاهراتي باشکوه، کشته و زخمی شدن دهها نفر از جمله چند زن و کودک در حملات توپخانه‌ای نیروهای علی عبدالله صالح به شهر تعز را محکوم کردند.  
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری پرس تی وی، شهرهای مختلف یمن شاهد برگزاری تظاهرات گسترده در حمایت از مردم شهر تعز بود.
 
شرکت کنندگان در این تظاهرات، کشته و زخمی شدن دهها نفر از جمله چند زن و کودک در حملات توپخانه ای نیروهای علی عبدالله صالح به شهر تعز را محکوم کردند.
 
تظاهرات این هفته در یمن با شعار «هیچ مصونیتی به قاتلان داده نخواهد شد» و با تاکید بر لزوم محاکمه عبدالله صالح و مزدورانش برگزار شد.
 
از سوی دیگر، جمال بن عمر، فرستاده سازمان ملل به یمن هم ادامه خشونت ها و حملات به غیرنظامیان در تعز را محکوم کرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار