کد خبر:۱۵۵۹۰۷
انتقال هزاران نظامي آمريكايي به كويت
منابع خبري از انتقال چندين هزار نظامي آمريكايي از عراق به كويت خبر دادند.
به گزارش خبرنگار حوزه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از العالم، مقامات نظامي آمريكايي اعلام كردند: واشنگتن با انتقال 4000 نظامي آمريكايي از عراق به كويت، آنها را به عنوان نيروهاي احتياطي بعد از خروج از عراق در منطقه نگه مي دارد.
همزمان با اعلام اين خبر، وزارت دفاع آمريكا اقدام به انجام گفت و گو با مقامات كويتي براي اقامت نيروهاي بيشتر در اين كشور كرده است.
پايگاه «ي بي نيوز» ديروز، جمعه اعلام كرد، فرمانده تيپ اول زرهي ارتش آمريكا گفته است كه نيروهاي تحت امرش بخشي از مأموريت 12 ماهه خود را كه از ماه جولاي آغاز شده است، در كويت مي گذرانند.
اين نظامي آمريكايي ادعا كرده است، نيروهاي آمريكايي براي مقابله با حوادث پيش بيني نشده و تأمين امنيت منطقه و همچنين تعميق روابط آمريكا با متحدان منطقه اي خود به كويت منتقل مي شوند؛ البته زمان خروج اين نيروها از كويت اعلام نشده است.
وزير دفاع كويت طي روزهاي گذشته احتمال افزايش نظاميان آمريكايي مستقر در كويت و انتقال آنها به كشورش را تكذيب كرده بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰