کد خبر:۱۵۶۱۰۵
تحقيق درباره عمليات جاسوسي اسرائيل در تركيه
منابع خبري تركيه اعلام كردند: تحقيق در باره هواپيماي جاسوسي متعلق به اسرائيل كه بقاياي آن در جنوب تركيه يافته شده، آغاز شده است.
به گزارش خبرنگار حوزه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از العالم، منابع خبري در تركيه اعلام كردند بقاياي يك هواپيماي جاسوسي در حومه شهر كارتاژ در جنوب تركيه يافت شده است و دولت تركيه تحقيق در اين باره را آغاز كرده است.
اين منابع مي گويند: در ابتدا صيادان محلي آثار هواپيماي اسرائيلي را پيدا كرده و به گارد ساحلي تركيه اطلاع داده اند.
گروه هاي تحقيق به اين نتيجه رسيده اند كه اين بقايا مربوط به هواپيماي «هرون» متعلق به نيروي هوايي ارتش اسرائيل بوده است.
بررسي ها در اين باره ادامه دارد، اين خبر در زماني انتشار يافته است كه روابط تركيه و اسرائيل در وضعيت بحراني قرار دارد، چنانكه همكاري نظامي دو طرف به حالت تعليق درآمده و مبادلات ديپلماتيك آنان نيز به شدت كاهش يافته است.
حضور هواپيماي جاسوسي اسرائيل در خاك تركيه شائبه همكاري رژيم اشغالگر قدس با حزب كارگران كردتان تركيه را افزايش داده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰