کد خبر:۱۶۰۳۰۷
تهديد علني فعالان بحريني به مرگ
فعالان حقوقي در بحرين به صورت علني از سوي ماموران امنيتي رژيم آل خليفه در رسانه هاي عمومي به قتل تهديد شدند.
به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از پايگاه خبري العالم، «نبيل رجب»، رئيس مركز حقوق بشر بحرين و «محمد المسقطي»، رئيس جمعيت جوانان بحريني تاكيد كردند كه «عادل الفليفل» از افسران سابق دستگاه امنيت رژيم آل خليفه در پيام هايي كه در اينترنت منتشر شده، آنها را به مرگ تهديد كرده است.
اين دو فعال حقوقي با شكايت به سازمان هاي مدافع حقوق بشر، و بويژه سازمان عفو بين الملل، خواستار حمايت آنها شده اند.
يك كاوشگر دولت پيش از اين از استفاده از «بيشترين حدقدرت و بدرفتاري با بازداشت شدگان» در طول ماه ها سركوب مردم توسط دولت خبر داده بود.
رژيم آل خليفه نيز با استفاده از «بيشترين حدقدرت» در برابر معترضان موافقت كرده است.
از نيمه ماه فوريه هزاران تن از تظاهركنندگان ضد دولتي در بحرين، از خانواه سلطنتي آل خليفه درخواست كرده اند كه از قدرت كناره گيري كند.
در 14 مارس، نيروهاي نظامي عربستان و امارات متحده عربي وارد بحرين شدند تا به رژيم آل خليفه در سركوب تجمعات مسالمت آميز مردم اين كشور كمك كنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰