سركوب مردم بحرين و يك شهيد ديگر
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۲۰۸۹

سركوب مردم بحرين و يك شهيد ديگر

با هجوم نيروهاي آل خليفه به تشييع كنندگان پيكر يكي از شهداي اعتراضات بحريني يك نفر ديگر نيز به شهادت رسيد.
به گزارش خبرنگار حوزه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از العالم،‌ سركوب اعتراضات مردم بحرين توسط آل خليفه منجر به شهادت يك بحريني ديگر شد.

به گزارش منابع خبري عصر ديروز شنبه با شليك گازهاي اشك آور سمي به معترضان از سوي نيروهاي امنيتي بحرين الحاج عبد علي الموالي به شهادت رسيد.

اين اتفاق در حالي روي داد كه ده ها هزار بحريني در تشييع پيكر علي القصاب كه پيش از اين به شهادت رسيده بود، شركت كرده بودند و با حمله نيروهاي آل خليفه و آل سعود مواجه شدند.

در همين حال هشام الصباغ از رهبران جمعيت عمل اسلامي، از گروه هاي معترض بحريني،‌ با اشاره به سركوب مردم از سوي آْل خليفه از دولت حمايت كننده از آْل خليفه به ويژه آمريكا و انگليس خواست با اكتفا نكردن به محكوميت صرف،‌ مواضع شجاعانه تري در قبال نقض حقوق مردم بحرين اتخاذ كنند.

الصباغ در گفت‌وگو با شبكه خبري العالم گفت: تكرار اعمال خشونت آميز از سوي حكومت بحرين نشان دهنده طرز فكر آن در قبال حقوق مردم است و اين اعمال باعث شده است كه ما بر خواسته هاي مان پافشاري كرده و به اعتراضات ادامه دهيم؛ زيرا مردم بحرين دو راه بيشتر ندارند يا سياست هاي تبعيض آميز آل  خليفه را بپذيرند و يا مرگ را.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار