آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۲۱۱۳
رئيس جهاد دانشگاهي خبر داد:

پذيرش دانشجوي دكتراي پژوهش محور در 15 رشته از بهمن ماه

رئيس جهاد دانشگاهي گفت:پذيرش دانشجويي دكتراي پژوهش محور در 15 رشته فني- مهندسي و علوم‌پايه از بهمن ماه سال جاري در واحدهاي جهاد دانشگاهي آغاز مي‌شود.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر يادگاري امروز در نشست خبري در محل ساختمان جهاد دانشگاهي با بيان اينكه اين سازمان برنامه‌هاي كوتاه مدت و بلندمدتي را براي آينده در نظر دارد، گفت: در اهداف كوتاه مدت جهاد دانشگاهي برنامه‌هاي بسيار خوبي براي آموزش و پژوهش در نظر گرفته شده است.
 
وي افزود: در حال حاضر پذيرش دانشجوي دكتراي پژوهش محور در 15 رشته و در رشته‌هاي فني- مهندسي و علوم پايه تصويب شده كه از بهمن ماه سال جاري آغاز مي شود.

رئيس جهاد دانشگاهي با بيان اينكه مجوز پذيرش دانشجوي دكتراي پژوهش محور در برخي رشته‌ها از وزارت بهداشت نيز اخذ شده است، تصريح كرد: از بهمن ماه سال جاري حدود 31 دانشجوي پژوهش محور در رشته‌هاي از جمله قدرت، برق، مكانيك، شيمي و كامپيوتر در حوزه‌هاي فني و مهندسي و رشته‌هاي ژئوفيزيك، بيوفيزيك، علوم جانوري و زيست شناسي و علوم پايه آغاز به كار مي كنند..

يادگاري همچنين با اشاره به اينكه يك دهم دانشجويان كشور در مراكز علمي- كاربردي فعاليت دارند، گفت: بر همين اساس با دانشگاه علمي- كاربردي مذاكراتي صورت گرفته تا مراكز علمي- كاربردي جهاد دانشگاهي در جهت تربيت و پذيرش دانشجويان در رشته‌هاي مهارتي، پيشگام باشند.

وي تاكيد كرد: در برنامه‌هاي بلندمدت خود، بازخواني فعاليت‌هاي جهاد دانشگاهي طي 30 سال گذشته و شناسايي آسيب‌ها و تهديدات و عوامل موفقيت برخي واحدها از مهمترين برنامه‌هاي جهاد است كه بر همين اساس مهندسي جديد جهاد دانشگاهي با حفظ آرمان‌ها ارائه مي شود.

رئيس جهاد دانشگاهي در پايان توجه به مباحث علوم انساني را از مهمترين اولويت‌هاي جهاد دانشگاهي دانست و گفت: در حال حاضر پژوهشگاه علوم انساني جهاد دانشگاهي شامل سه پژوهشكده است كه برنامه داريم در زمينه تحول علوم انساني بخشي از ماموريت‌هاي كارگروه تحول علوم انساني در شوراي عالي انقلاب فرهنگي را به عهده بگيريم. 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار