ساخت يك مركز گردشگري در قدس
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۴۱۹۱
در ادامه شهرك سازي رژیم صهیونیستی صورت مي‌گيرد؛

ساخت يك مركز گردشگري در قدس

يك مؤسسه شهرك سازي رژیم صهیونیستی اعلام كرد كه به دنبال ساخت يك مركز گردشگري در قدس شرقي است؛ منطقه ای که غالب ساكنان آن از اعراب هستند.
به گزارش خبرنگار حوزه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از بي بي سي،‌ يك بنياد شهرك سازي وابسته به ارتش اشغالگر قدس اعلام كرد كه اقدام به ساخت يك مركز سياحتي مي كند.

طبق اعلام اين مؤسسه اسرائيلي قرار است اين مركز سياحتي و گردشگري در بخش قديمي شهر قدس كه اكثريت جمعيت آن از اعراب هستند، ساخته شود.

بخش قديمي شهر قدس كه صهيونيست ها مي گويند محل حكومت داوود نبي در سه هزار سال پيش بوده،‌ از سوي آنان با عنوان  «شهر داوود» ناميده مي شود كه خود بخشي از قدس است كه فلسطيني ها آن را پايتخت دولت آينده فلسطين مي دانند.

اين بخش از قدس همه ساله گردشگران و توريست هاي زيادي را جلب مي كند.

افزايش شهرك سازي رژیم صهیونیستی در اين بخش از قدس انتقادها و اعتراضات بين المللي زيادي را درپي داشته و مانع پيشرفت گفت‌وگوهاي صلح اعراب و اسرائيل تلقي شده است.

كارشناسان مي گويند در صورت ساخت اين مركز سياحتي تسلط اسرائيل بر اين منطقه افزايش يافته و مانع از زندگي عادي ساكنان عرب آن خواهد شد.

آنان معتقدند اسرائيل با تداوم شهرك سازي و گسترش مراكز صهيونيستي در قدس شرقي در پي آن است كه قدس شرقي را تحت تسلط كامل خود درآورد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار