کد خبر:۱۶۴۶۶۵
دکتر قدیری ابیانه در یادواره شهدای بدون مرز:

ادواردو آنیلی اسلام را درک و لمس کرده بود

کارشناس عالی وزارت امور خارجه با بیان اینکه ادواردو آنیلی اسلام را درک و لمس کرده بود و از خواندن قرآن لذت می‌برد، گفت: پذیرفتن اسلام از جانب وی تعجب آور نیست، بلکه نپذیرفتن اسلام از سوی کسی که اسلام را شناخته تعجب‌آور است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، دکتر محمد حسن قدیری ابیانه شب گذشته در نخستین یادواره شهدای بدون مرز با شعار «بصیرت و بیداری اسلامی» که با محوریت شهید ادواردو آنیلی در کرمان برگزار شد، در سخنانی به شخصیت این شهید والامقام اشاره کرد.
 
وی با اشاره به حماسه 9دی گفت: هرچند كه توطئه هاي دشمن ادامه خواهد داشت؛ اما جريان فتنه در سونامي 9 دي مردم ولايتمدار ايران محو و نابود شد و جمهوري اسلامي تا 20 سال آينده از خطرات اين فتنه در امان خواهد بود.
 
سفیر سابق ایران در استرالیا اظهار داشت: ادواردو در سن 20 سالگی هنگامی که مشغول قدم زدن در یک کتابخانه بود به طور اتفاقی چشمش به قرآن می افتد و با مطالعه آن در می یابد که این آیات کلام بشر نمی تواند باشد و از این رو مسلمان شد و نام هشام عزیز را بر خود گذارد.
 
قدیری ابیانه افزود: در غرب حقایق مسلمان شدن وی را مخفی كردند و شهادت وی بدست صهیونیست ها را خودكشی جلوه دادند و در ایران (زمان دولت اصلاحات) هیچ یك از رسانه های به اصطلاح اصلاح طلب حاضر نشدند حتی یك كلمه درباره ادواردو بنویسند.
 
وي بيان داشت: اما صدا و سیما مستندی از این مسلمان پخش كرد كه مجلس ششم و وزارت امورخارجه دوران اصلاحات با اعتراض به صدا و سیما، آن مستند را «ضدمنافع ملی، نامیدند.
 
سفیر سابق ایران در استرالیا تصريح كرد: دولت زمان اصلاحات از تاثیر پخش این مستند نگران بود كه روابط بین ایران و ایتالیا تیره و تار شود.
 
قديري ابيانه گفت: علی رغم مخالفت شدید دولت اصلاحات و حتی نامه وزارت خارجه وقت به صدا و سیما، مقام معظم رهبري فرمودند که این فیلم باید از صدا و سیما پخش و قبل از آن در دانشگاه ها به نمایش گذاشته شود تا یک جریان سازی درباره آن انجام شود.
 
وی شیعه شدن ادواردو آنیلی در خانواده ای که پدرش مسیحی و مادرش یهودی صهیونیست بود را بسیار مهم دانست و افزود: ادواردو در حیات امام(ره)مقلد و پیرو ایشان و پس از آن مقلد رهبر انقلاب بود.
 
دکترای مدیریت استراتژیک و کارشناس عالی وزارت امور خارجه به ماجرای دوستی خود با شهید ادواردو اشاره و بیان کرد: در سال 59 بنده به عنوان رایزن مطبوعاتی وقت سفارت جمهوری اسلامی ایران مناظره ای که با حضور خبرنگاران آمریکایی، عراقی و ایتالیایی بود شرکت کرده و این برنامه به صورت زنده از شبکه 2 تلویزیون ایتالیا پخش می شد.
 
قديري ابيانه با بیان اینکه این مناظره در اوج تهدیدات آمریکا انجام شد، گفت: در این مناظره من اظهارات خود را با این جمله «به نام خداوند قوی تر از همه ناوگان آمریکا» آغاز کردم که ادواردو پس از مشاهده این فیلم به دیدار من آمد.
 
وی در خصوص انگیزه های قوی ادواردو که بدون مشورت با کسی آن هم در شرایطی که حتی اخبار انقلاب اسلامی در غرب منتشر نمی شد؛ اما با این حال وی اسلام را پذیرفت و حتی حاضر به تقیه نشد و با صراحت، ماجرای مسلمان شدنش را در خانواده اش مطرح کرد، گفت: شاید اگر ادواردو، تناقض های شدید میان مذاهب والدینش مشاهده نمی کرد، هیچ گاه در جستجوی حقیقت نمی رفت.
 
دکترای مدیریت استراتژیک در این زمینه پس از اشاره به نظرات مسیحیت و یهودیت صهیونیست راجع به حضرت مسیح که در نهایت منجر شد تا ادواردو در یافتن جستجوی حقیقت، اسلام را برگزیند، گفت: والدین او که از بچگی او را برای تصمیمات بزرگ تربیت می کردند گمان نمی کردند این تصمیم بزرگ، شناختن قرآن توسط او باشد.
 
قدیری ابیانه با بیان اینکه ادواردو آنیلی اسلام را درک و لمس کرده بود و از خواندن قرآن لذت می برد به گونه ای که بسیاری از شب ها زیر نور شمع قرآن می خواند، تصریح کرد: پذیرفتن اسلام از جانب وی تعجب آور نیست، بلکه نپذیرفتن اسلام از سوی کسی که اسلام را شناخته و جاذبه هایش را درک کرده است تعجب آور است.
 
وی خاطرنشان کرد: ادواردو که می دانست برای بقای حکومت در غرب مردم را به تئوری های مختلف سرگرم کرده و آنان را فریب می دهند و نیز از فساد سران غرب آگاهی داشت، قدر و ارزش ولایت فقیه در ایران را می دانست.
 
دکترای مدیریت استراتژیک با بیان اینکه آنچه امروز مردم دنیا در مورد نظام لیبرالیسم فهمیده اند، ادواردو آن را 20 سال قبل پیش بینی کرده بود؛ ادامه داد: ادواردو می دانست که آزادی در آنجا برای او بازی است و دموکراسی او واقعی نیست.
 
قديري ابيانه محرومیت ادواردو از ثروت هنگفت پدر را که در نهایت منجر به آن شد که حتی کرایه تاکسی را هم نداشته باشد، مورد اشاره قرار داد و افزود: بسیاری از جوانان، ادواردو را الگوی خود می دانند؛ در حالی که الگوی ادواردو جوانان مسلمان حزب اللهی ایران هستند.
 
وی نگاه ارزشمند ادواردو از موضعی بالاتر از پول و ثروت به قضایا را مورد اشاره قرا داد و گفت: در حالی که ادواردو همه چیز داشت؛ اما می دانست جامعه ای که هدفش، حداکثر سود است به بن بست می رسد.
 
دکترای مدیریت استراتژیک در خصوص دیگر مطالب قابل ذکر در خصوص شهید مهدی آنیلی گفت: وی در آروزی دیدار امام (ره) بود که با فراهم شدن این امر توسط آقای فخرالدین حجازی امام (ره)پیشانی ادواردو را بوسه زد و او از آنجا در نماز جمعه 7 فروردین 60 به امامت معظم له هم شرکت کرد که تصاویر آن هم اکنون موجود است.
 
قديري ابيانه بيان داشت: ادواردو پس از آن چندین بار به ایران آمد و چهارشنبه هفته ای که او را به شهادت رساندند، قصد داشت تا برای همیشه به ایران بیاید و در قم مستقر شود.
 
وي به انواع تهدیدات، تحقیر و توهین علیه ادواردو اشاره و خاطرنشان کرد: علی رغم همه اینها اما او دست از اعتقادات عمیق خود برنداشت و قدر جوانان مسلمان، نظام اسلامی و ولایت فقیه را می دانست.
 
دکترای مدیریت استراتژیک  اظهار داشت: ادواردو شیفته اسلام و تشیع شده بود و نام شیعی وی مهدی بود.
 
قديري ابيانه درادامه گفت: در حقیقت تلاش او برای بدست آوردن ثروت پدری با هدف هزینه کرد آن در راه اسلام بود؛ همان گونه که حضرت خدیجه (س) این کار را کرد؛ اما اطرافیان با درک این موضوع او را به شهادت رساندند.
 
وي همچنین به شیعه شدن «لوکا» دوست ادواردو فرزند یکی از بزرگترین و معروفترین تولید کنندگان شراب در ایتالیا که به سلطان شراب معروف است، اشاره و خاطرنشان کرد: ادواردو او را تا مرز مسلمان شدن پیش برد؛ اما مجهولات او در مورد فلسفه عفاف و حجاب در اسلام مانع از پذیرش رسمی اسلام توسط وی می شد که طی چند جلسه او در این زمینه قانع شد.
 
سفیر سابق ایران در مکزیک تاكيد كرد: زماني كه سفير ايران در مكزيك بودم، جلسات متعددي با مسيحيان داشتيم كه طي آنها،‌ بحث‌هايي درباره اسلام و همچنين مقايسه آن با مسيحيت صورت مي‌گرفت؛ اين جلسات فرصتي براي آشنايي بيشتر من با مسيحيت و همچنين فرصتي بود كه آنان را با اسلام آشنا و بويژه اسلام را در مقايسه با مسيحيت به آنان معرفي كنم.
 
قديري ابيانه افزود: در نتيجه اين جلسات، بيش‌ از 300 نفر مسلمان شدند و تقريبا نيمي از آنها که در اثر تبليغات منفي غرب، جلسه را با نگاه منفي به اسلام آغاز مي‌كردند، در همان جلسه مسلمان شدند.
 
وي افزود: بيان غيرعقلاني بودن آنچه آ‌ها درباره مسيحيت و انجيل (مسيحيت و انجيل تحريف شده امروزي) مي‌گويند، بيش از 20 دقيقه زمان لازم نداشت؛ بخشي از زمان اين جلسات را به صحبت درباره اسلام و ساعتي از آن را نيز به پرسش و پاسخ اختصاص داده بوديم كه در مجموع، نتايج چشمگيري به دنبال داشت.
 
سفیر سابق ایران در مکزیک با افزودن این مطلب که در میان این افراد از دانشجو، اساتید دانشگاه، خبرنگار و کمونیست وجود دارد، گفت: یکی از علل تحریف اسلام در غرب و سوزاندن قرآن همین است که مردم به اسلام گرایش پیدا نکنند؛ اما مردم هنگامی که با حقیقت مواجه می شوند آن را می پذیرند.
 
قديري ابيانه با اشاره به تبلیغات غربی ها علیه حجاب و آزادی زن ها در اسلام گفت: حجاب در اسلام برای روابط اجتماعی و فعالیت سالم آنهاست؛ در حالی كه در غرب، جذابیت فیزیكی آن ها ارزش اجتماعی زن ها محسوب می شود.
 
وي با اشاره به برخي انحرافات وارد شده در عقايد مسيحيت گفت: به حدي تحريفات و مسائل غيرمنطقي وارد انجيل و باورهاي مسيحيت شده اند كه كليسا ناچار شده عقل و منطق را بزرگ‌ترين دشمن ايمان اعلام كند؛ در حالي كه مبناي اسلام، انديشه و تفكر است و قرآن همواره انسان را به تفكر و تعقل دعوت مي‌كند و در روايات اسلامي ساعتي تفكر از 70 سال عبادت برتر شمرده شده است.
 
سفیر سابق ایران در مکزیک يادآور شد: با انتقاد از سه مراسم مهم مسيحيت يعني «غسل تعميد»،‌ «عشاي رباني» و «اعتراف به گناهان» و غيرعقلاني دانستن اين آيين‌ها گفت: مسيحيان معتقدند همه ابناي بشر، گناهكار به دنيا مي‌آيند و هر نوزادی برای اینکه گناهش پاک شود و به بهشت راه یابد، بايد توسط کشیشان غسل تعميد شود؛ زيرا انسان از بدو تولد تا ابد گناهكار است و بار گناه آدم و حوا را به دوش مي‌كشد و بايد آن را با غسل تعميد حذف كند در واقع، غسل تعميد در نظر آنان، حذف گناه ذاتي بشر است؛ در حالي كه در اسلام هر كس مسئول اعمال خود در نظر گرفته مي‌شود و انسان نيز پس از بلوغ (و نه از بدو تولد) براي گناهان خود بازخواست و در قيامت نيز به خاطر اعمال خود پاداش گرفته يا مجازات مي‌شود اگر به اين دو موضوع در كنار هم نگاه و به طور منطقي فكر كنيم، حق را به اسلام مي‌دهيم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار