کد خبر:۱۶۵۹۱۹
بازگشت دانش آموزان ليبيايي به مدارس
بيش از يك ميليون دانش آموز ليبيايي پس از 9 ماه وقفه، در حالي سال تحصيل خود را آغاز ميكنند كه ليبي دوراني جدیدی را شروع كرده است.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری يو. اس. ای تودي، پس از مرگ قذافی و پایان دیکتاتوری وی، دانش آموزان این کشور سال تحصیلی جدید را با تاخیر، اما با شور و هیجان بیشتری آغاز می کنند.
به گفته مسئولان آموزش و پروش ليبي، بازنويسي كتاب هاي درسي كه يكي از وظايف آموزش و پرورش است، به تازگی در دستور كار قرار گرفته؛ اين اولين سال تحصيلي پس از انقلاب ليبي است.
لازم به ذكر است، پس از 9 ماه جنگ داخلي در این کشور که منجر به كشته شدن قذافي، ديكتاتور سابق ليبي شد، دانش آموزان دوباره به سر کلاس ها بر می گردند.
سلیمان الساحلی، وزير آموزش و پروش ليبي در گفت و گو با خبرنگاران اعلام كرد: در طي جنگ داخلي در اين كشور بسياري از مدارس آسيب ديده و دهها مدرسه نيز به طور كامل ويران شده است.
لازم به ذکر است، آغاز سال تحصیلی که به طور معمول در ماه سپتامبر میلادی شروع می شود، امسال به دلیل جنگ داخلی که 9 ماه به طول انجامید، به ابتدای ماه ژانویه موكول شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰