کد خبر:۱۷۴۲۳۹
حسين طلا در گفت‌وگوي تفصيلي با «خبرگزاري دانشجو»:

مردم پيش از 2 خرداد از تيم همراه خاتمي شناختي نداشتند/انتخاب احمدي نژاد، انتخاب آرمان‌هاي انقلاب بود

عضو جبهه پايداري درباره شناخت مردم از اصلاحات در سال 76 گفت: آن زمان تنها بخشي از طيفي كه با آقاي خاتمي آمدند سابقه مشخصي مانند غائله 8 شهريور داشتند، مابقي مدت‌ها در خارج از كشور بسر مي‌بردند.
حسين طلا در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به پايبندي خود به اصول انقلاب گفت: زماني كه انقلاب شد دو نگاه نسبت به عمل به احكام اسلام وجود داشت؛ نگاه اول معتقد بود كه ما در عمل به احكام به دنبال رفاه و زندگي شبيه مردم سوئيس و نروژ هستيم مانند بني‌صدر كه عنوان مي‌كرد ما به كسي كاري نداريم و كسي به ما كاري نداشته باشد و نگاه دوم هم نگاه امام بود.

نامزد نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي افزود: از زماني كه ما نگاه امام را پذيرفتيم، متوجه شديم كه اصولاً اسلام براي تامين زندگي مرفه نيامده، بلكه آمده تا در كوران حوادث و فراز و نشيب‌ها انسان را خدايي كند؛ مستند اين صحبت، آيه «و لنبلونكم بشی من الخوف و الجوع و نقص من الاموال و الانفس و الثمرات و بشرالصابرین» است.
 
رفاه طلبي مغاير با اصول انقلاب

عضو جبهه پايداري با انتقاد از مشي رفاه طلبانه برخي از مسئولين گفت: اين نوع نگاه رفاه‌طلبانه در جامعه ما و حتي در ميان داعيه‌داران اصولگرايي و خط امامي ايجاد شد و شايد در زمان دوم خرداد، مردم اين آدرس‌هاي غلط را قبول نكردند، در حالي كه در 9 دي و 3 تير نشان دادند كه همچنان به آرمان‌هاي انقلاب، امام و شهدا پايبندند.
 
وي افزود: عملكرد پيش از دوم خرداد، اسماً اصولگرايي بود، اما در منش اصولگرايي نبود و اين احساس زماني بيشتر مشخص شد كه وقتي از جبهه ها بازگشتيم احساس ‌كرديم كه مردم در تهران و رزمندگان در جبهه‌ها هر كدام به كار خود مشغولند.

طلا تاكيد كرد: اما زماني كه دوم خرداد پيش آمد و ملت تصميم خود را گرفت آن جريان مدت‌ها به كما رفت و نتوانست در عرصه سياسي جولان دهد.
 
شناخت ضعيف مردم از اصلاحات سال 76
 
عضو جبهه پايداري انقلاب اسلامي درباره انتخابات سال 76 و رفتار خاتمي گفت: نوع نگاه آقاي خاتمي متمايل به غرب بود و بسياري، از نگاه وي مطلع بودند؛ از زمان وزارت ارشاد و نيز حضورش در خارج از كشور و اخباري كه بدست ما مي‌رسيد نشان مي داد كه افراد موثق نگاه خاتمي را متقن نمي دانستند، اما وقايع پس از 2 خرداد سال 76 مشخص كرد كه برخي صحبت‌ها و اظهارنظرها غلط نبوده است.
 
وي درباره شناخت مردم از اصلاحات در سال 76 عنوان كرد: آن زمان تنها بخشي از طيفي كه با آقاي خاتمي آمدند سابقه مشخصي مانند غائله 8 شهريور داشتند و يا مدت‌ها در خارج از كشور بسر مي‌بردند و ادعاهايي كه به مردم ارائه كردند رنگ‌وبوي بخشي از آرزوهاي مردم را داشت كه البته مردم نيز شناخت مشخصي از اين طيف نداشتند.

انتخاب احمدي نژاد، انتخاب آرمان‌هاي انقلاب بود

فرماندار سابق تهران در خصوص شناخت صحيح افراد گفت: فرد بزرگي مي‌فرمود كه هيچ گاه عينك احزاب را به چشم نگذاريد اين سبب مي‌شود تا خوبي ها و بدي‌هاي يك مجموعه را نبينيد، لذا شناخت افراد بايد متكي بر خود شخص باشد.
 
نامزد نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي با اشاره به انتخاب صحيح مردم گفت: احساس مي كنم پيامي كه دكتر احمدي‌نژاد براي مردم بيان كرد، برگرفته از آرمان‌هاي انقلاب بود، نگاه عدالت طلبانه و ولايت‌مدارانه، خدمت‌گزاري به محرومان، دوري از تجملات و ساده‌زيستي وي براي مردم معيار بود؛ به طوري كه اكنون نيز رهبر معظم انقلاب معتقدند كه خدمات اين دولت قابل تقدير است.

طلا به اشاره به تلاش برخي براي خدشه دار كردن برخي از اصول از جمله مسئله ولايت فقيه گفت: زماني كه حضرت آقا از سوي خبرگان شناخته شدند، متاسفانه بعضي از جريان‌هايي كه خود را صاحب انقلاب مي‌دانستند، معتقد بودند كه در مسئله انتخاب ايشان، نظر آنها تاثير داشته و اين نگاه بسيار خطرناك بود.
 
عدول از اصول، مشي سياست خارجي ايران

نامزد نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي در خصوص بررسي سياست خارجي دولت‌هاي گذشته گفت: در بحث سياست خارجي، يك نگاه در دولت و يك نگاه در حاكميت داريم؛ در مجموعه دولت گاهي اشتباهاتي رخ مي‌دهد كه برخي سطحي و برخي عامدانه است، اما در حاكميت آنجا كه پاي اصول در ميان مي باشد، حضرت امام خميني (ره) و اكنون مقام معظم رهبري حضوري فعال دارند؛ به عنوان مثال بعد از دوران دفاع مقدس كه مشكلات اقتصادي فراواني پديد آمد ما براي حل برخي مسائل مجبور بوديم كه با كشورهاي اروپايي رابطه برقرار كنيم، در آن ايام به دليل حكم ارتداد سلمان رشدي از سوي امام، غرب در حركتي زيركانه تصميم به فشار بر ايران گرفت، اما امام از اصول كوتاه نيامدند.
 
وي افزود: پس از فتنه 88 نيز مقام معظم رهبري فرمودند (نقل به مضمون) اينها مي‌خواهند شرايطي را به ما تحميل كنند، اما رهبري هيچ‌گاه از اصول كنار نخواهد آمد و اگر قرار باشد چنين اتفاقي بيفتد آن صلح حسني نخواهد بود و شرايط حسيني خواهد شد.
 
طلا خاطرنشان كرد: اين نشان مي‌دهد كه اصول، موضوع اساسي و غيرقابل گذشت ماست و اگر دستگاه تبليغي ما قوي بود، مي توانست برخي از رفتارهاي غرب را به عنوان ضعف آن كشورها به تصوير كشد، هر كجا كه ما در اصول استقامت كرديم موفق بوديم، البته شايد در روش‌ها كمي اختلاف وجود داشته باشد.

فرماندار سابق تهران با اشاره به مشي ذليلانه دولت اصلاحات گفت: در دولت هشتم عقب‌گرد كرده بوديم و بسياري از فعاليت ها را متوقف نموديم، اما دولت احمدي‌نژاد مقتدرانه ايستاد كه يادآور صلابت رهبري بود، در واقع هر گاه دولتي همراه با رهبري پيش رفته ما مقتدر و موفق شده‌ايم كه دليل اين ادعا استقبال از احمدي‌نژاد در سفرهاي خارجي است.
 
عضو جبهه پايداري انقلاب اسلامي افزود: در دوره احمدي‌نژاد برخورد با غرب با صلابت پيش رفت كه نمونه آن مسئله انرژي هسته‌اي است؛ در دوره آقاي خاتمي ايران شبيه ليبي شده بود يعني حاضر بودند با شعار تنش‌زدايي همه چيز را بدهند و با آمريكا ارتباط برقرار كنند.
 
در انتشار مصاحبه به من ظلم شد

وي در خصوص جناح اصولگرايي گفت: جبهه متحد و پايداري داراي افراد مشتركي هستند، افرادي مانند آقاي كوثري؛ البته از همان اول هم نگاه اين گونه بود كه تمام دوستداران و علاقه‌مندان به نظام داراي ليست مشترك باشند و يا وجوه اشتراكي بالايي داشته باشند.

طلا درباره شبهات موجود درباره مواضعش، با انتقاد از مصاحبه منتشر شده در يكي از سايت‌ها گفت: ممكن است من 10 دقيقه صحبت كنم و در طول 10 دقيقه مثلاً چهار انتقاد را از كسي بازگو نمايم؛ اين در متن تعديل مي‌شود اما زماني كه در تنظيم خبر هر چهار نقل پشت هم قرار گيرد توهين به نظر خواهد آمد.

عضو جبهه پايداري انقلاب اسلامي اشاره كرد: در آن مصاحبه گفتم كه در ليست جبهه متحد افراد ولايت‌مدار، قدرتمند، شاخص و بنام هستند و حتي حذف برخي افراد از ليست جبهه متحد پديد مباركي است كه نشان‌دهنده بيان حسن اين جريان است.
 
فرماندار سابق تهران افزود: در موضوع ساكتين فتنه نيز معتقدم سخنان مقام معظم رهبري نبايد مورد استفاده منافع گروه خاصي قرار گيرد، من نگفتم جبهه متحد جزو ساكتين بوده، اما متاسفانه در انتشار آن مصاحبه به من ظلم شد.

مشي دشمن: جداسازي و براندازي

نامزد نهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اقدامات دشمنان در مقابله با ايران گفت: يكي از سناريوهاي دشمن جداسازي و براندازي است؛ يعني جداسازي مردم از نهادهايي كه به آن اعتقاد دارند مانند روحانيت، در حالي كه روحانيت هر جا احساس خطر كرده وارد صحنه شده است.

وي با اشاره به عدم توجه مردم به اختلاف افكني عده اي تاكيد كرد: مردم ايران با وجود سختي‌ها و تحريم‌ها محكم بر آرمان‌هاي انقلاب و ولي‌فقيه ايستاده‌اند و اگر قرار باشد انتخاب كنند، انتخاب‌شان ولي‌امرمسلمين و رهبري است، اگر اين مردم به دنبال دنيا و زندگي مادي بودند مي توانستند آن را در ساير كشورهاي نيز بيابند، همان طور كه ديديم مهاجراني و امثال وي رفتند، مردمي كه اكنون پاي نظام ايستاده‌اند به اين فرهنگ و اين نظام علاقه دارند.

نامزد نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد: معتقدم مجموعه پايداري و متحد نبايد مخدوش شود؛ چرا كه در هر دو طرف روحانيت قرار دارد كه احساس وظيفه كرده و به صحنه ‌آمده‌اند؛ در حال حاضر نگراني من رفتار جوانان حزب‌اللهي است كه به خاطر كندي برخي افراد به جان هم افتاده اند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار