رنجش وزیران رژيم صهيونيستي از خودسری نتانیاهو
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۷۷۱۶

رنجش وزیران رژيم صهيونيستي از خودسری نتانیاهو

وزيران کميته هشتگانه و کابينه سياسي امنيتي رژيم صهيونيستي از اقدامات خودسرانه بنيامين نتانياهو، نخست‌وزير و ايهود باراک، وزير دفاع اين رژيم انتقاد کرده‌اند.  
به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو » به نقل از پايگاه خبري پرس تي وي، مقامات اسراييلي مي‌گويند که نتانياهو و باراک آن‌ها را فقط به عنوان ماشين امضاء قبول دارند و آنان را در جريان مسائل ايران و غزه قرار نمي‌دهند.
 
وزيران کميته هشتگانه و کابينه سياسي امنيتي رژيم اسراييل خاطر نشان کرده‌اند که پس از بازگشت نتانياهو از امريکا، جلسه‌اي تشکيل نداده است.
 
يکي از وزيران کميته هشتگانه با اشاره به رفتارهاي خودسرانه نخست‌وزير رژيم اسراييل گفت، برخي از وزيران فکر مي‌کنند که ماشين امضاء هستد و افزود، درباره تحولات غزه حتي یک بار با ما صحبت نشده است.
 
وي تصریح کرد: ظاهرا نتانياهو چنان از خود مطمئن است که فکر مي‌کند مي‌تواند همه تصميمات را به تنهايي يا با ايهود باراک بگيرد و ساير وزيران را دخالت ندهند.
 
اطرافيان نتانياهو ضمن تاييد اين که پس از بازگشت نتانياهو از امريکا جلسه‌اي با وزيران و کابينه تشکيل نشده است ادعا کردند که نخست‌وزير هميشه با مقامات مربوطه مشورت مي‌کند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار