کد خبر:۱۸۲۱۰۵
همافزايي جريان انحرافي با فتنه گران/ حوادث سال 82 تكرار ميشود؟
برخي صاحبنظران پيش از برگزاري دور اول انتخابات مجلس و با كنكاش پيرامون نحوه عمل جريان فتنه و انحراف قاطعانه گفتند كه اين دو جريان در مقابله با نظام اسلامي به همافزايي خواهند رسيد.
گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»؛ اظهارنظر برخي عناصر وابسته به جريان انحرافي طي چند روز گذشته بار ديگر يادآور وقايعي است كه سال 1382 و در آستانه انتخابات مجلس هفتم به وقوع پيوست.
زمستان سال 82 درست زماني كه مردم آماده برگزاري انتخابات هفتمين دوره مجلس شوراي اسلامي بودند، اعلام رد صلاحيت طيف وسيعي از نمايندگان منتسب به جريان دوم خرداد كه نام آنها در پاي نامه جام زهر و فتنه 1378 ديده ميشد، سبب بروز ناآرامي و در نهايت تحصن نمايندگان و تعطيلي مجلس شد، اما بيش از آنكه مسئله تحصن حائز اهميت باشد اظهارنظرهاي صورت گرفته نشان از تفكرات پشت پرده اين جريانات داشت.
تاج زاده در مصاحبهای در اين خصوص گفت: فضا بهگونهای نیست که شورای نگهبان جرأت کند 500 نفر را رد صلاحیت کند، نه اینکه دلشان نمیخواهد یا اگر شرایط عادی بود، این کار را نمیکردند، چون میدانند اصلاحطلبان در این زمینه برنامههایی جدی را اجرا میکنند (15/10/82)
همزمان با تحصن رادیکال های مجلس ششم اتفاق دیگری هم رخ داد و آن اینکه برخی چهره های اصولگرا، در اقدامي عجيب و بحث برانگيز با تصور اینکه هنوز میل مردم به جانب گروه های دوم خردادی است، به انتقاد از شورای نگهبان پرداختند؛ مثلاً محمدرضا باهنر روز 23 دی همان سال مدعی شد كه همه نخ هایی که ریسیده بوده اند را شورای نگهبان پنبه کرده است!
زمستان 90 نيز بيش از اعلام قطعي رد و تاييد صلاحيتها از سوي شوراي نگهبان، روزنامه منتسب به دولت در تيتري درشت اعلام كرد كه رد صلاحيت گسترده طيف حاميان گفتمان امام و رهبري از سوي شوراي نگهبان صورت گرفته است.
دقيقا بعد از اين شكل برخورد كم كم برخي زمزمهها براي زير سوال بردن نحوه تاييد صلاحيتها از سوي جريان انحرافي شروع شد.
برخي صاحبنظران پيش از برگزاري دور اول انتخابات مجلس و با كنكاش پيرامون نحوه عمل جريان فتنه و انحراف قاطعانه گفتند كه اين دو جريان در مقابله با نظام اسلامي به همافزايي خواهند رسيد كه اين فرضيه
اكنون با برخي مطالب منتشر شده از سوي جريان انحرافي ميتوان به اثبات اين فرضيه دست يافت.
يكي از نفرات برجسته اين جريان در مصاحبه اي گفت: اظهارات یا اعترافات آقای باهنر بیانگر آن است که در بررسی صلاحیت نامزدها و داوطلبان انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی، با هر کس که شائبه یا احتمال ارتباط وی با جریان موهوم انحرافی مطرح بوده، بدون ملاحظه برخورد شده و آنها از حقوق قانونی و به رسمیت شناخته شده خود برای شرکت در رقابتهای انتخاباتی محروم گردیدهاند. این در حالی است که گروهی به نام جریان انحرافی وجود خارجی ندارد و هر انسان منصف و خردمندی میداند که چنین جریانی، یک موجود توهمی و ساخته و پرداخته اذهان عناصری از مدعیان اصولگرایی و اصلاحطلبی است که به دلیل از دست دادن پایگاه سیاسی و اجتماعی خود، با اینگونه تشبثات خلاف واقع، قصد انتقامگیری از رئیس جمهور، همکاران و حامیان او را دارند.( 2/2/91)
روزنامه منتسب به اين جريان نيز طي يادداشتي نوشت: عملکرد سخنگوی شورای نگهبان البته و متأسفانه در چند مقطع پیش از این نیز به واسطه ندادن توضیحات لازم در خصوص برخی سؤالات، ابهاماتی را در اذهان ایجاد کرده بود. اولاً در خصوص ردصلاحیت گسترده تمام افرادی که به نوعی طرفدار دولت بوده یا با روزنامه به عنوان ارگان رسمی دولت همکاری داشته اند هیچ گاه توضیح رسمی و قانع کنندهای داده نشد و ثانیاً در خصوص ابطال انتخابات در دو حوزه که حداقل در یکی از این حوزهها، شخص رأی آورنده حامی دولت محسوب میشود نیز تاکنون و علیرغم تمام تلاشهای روزنامه هنوز توضیحی داده نشده است.(3/2/91)
در حال حاضر اظهارنظر برخي افراد وابسته به جريان انحرافي به شكل گستردهتري در پي اين هدف است كه مسئله نظارت شوراي نگهبان را زير سوال ببرد و يا در بدترين وضع با مظلومسازي از چهرههاي وابسته رد صلاحيت شده از برخي نمايندگان اعاده حيثيت كند.
به نظر ميرسد همان گونه كه جريان اصلاحات در سال 82 علنا اركان نظام را زير سوال برد تا سال 88 بتواند آنچه را كه ميخواهد درو كند جريان انحرافي نيز گامهاي بلندي را براي انتخابات رياست جمهوري 92 برداشته است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.