کد خبر:۱۸۳۰۲۵
اختتامیه دومین جشنواره فرهنگی و هنری خلیج فارس؛
مجید مظفری: سفارتخانه های ایران روز خلیج فارس را جشن بگیرند/ دولت از تهیه کنندگان برنامه های مرتبط با خلیج فارس حمایت مالی کند
بازیگر تئاتر و تلویزیون تصریح کرد: دولت باید از تهیه کنندگانی که قصد ساخت برنامه هایی با موضوع خلیج فارس و آداب و رسوم مردم این خطه دارند حمایت مالی کند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، مجید مظفری امشب در حاشیه اختتامیه دومین جشنواره فرهنگی و هنری خلیج فارس که در تالار شهید آوینی در حال برگزاری است، با اشاره به تاثیر هنر در ماندگاری خلیج فارس اظهار داشت: خلیج فارس هیچ چیز از هنر های نمایش کم ندارد و هنر به خصوص هنر نمایش بیشترین تاثیر را در این زمینه خواهد داشت.
وی در ادامه بیان داشت: هرچند که فیلم های زیادی از جمله کشتی انجلیکا، ناخدا خورشید، جنگ نفت کش ها، طوفان و غیره با رویکرد جایگاه خلیج فارس ساخته شده اما باز کم کار شده چرا که ادبیات جنوب ایران بسیار غنی است.
بازیگر کشتی انجلیکا تصریح کرد: اگر واقعا می خواهیم در حوزه فرهنگ و هنر برای ماندگاری خلیج فارس کاری انجام دهیم باید خلیج فارس را جهانی کنیم، مردم دنیا باید بدانند این دریا خلیج فارس است و نامی دیگر ندارد.
مظفری با بیان این جمله که خلیج فارس همانند دریادلان نیروی دریایی صاف و زلال است و صلابت دارد، افزود: اگر قرار است جشنواره ای با موضوع خلیج فارس ساخته شود بهتر است که این جشنواره ها در سطح بین المللی برگزار بشود و اینکه در این جشنوارها از پژوهشگران، شاعران و هنرمندان بین المللی که در حوزه خلیج فارس صاحبنظر هستند دعوت شود.
وی ادامه داد: موسیقی و معماری جنوب به خصوص استان هرمزگان نشان از نجابت، طنز و مهمان نوازی مردمان این خطه از کشور دارد.
سفارتخانه های ایران روز خلیج فارس را جشن بگیرند
این بازیگر مطرح کشور در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: بهتر بود که سفارتخانه های ایران در کشورهای مختلف این روز را جشن بگیرند تا مردم کشورهای اروپایی و آمریکایی بدانند که دریای ما خلیج فارس است.
مجید مظفری عنوان کرد: این جشنواره های در سطح بین المللی زمینه ای خواهد شد تا برای مردم این کشورها از اهمیت و جایگاه خلیج فارس و اینکه نام خلیج فارس، از ابتدای وجود آن خلیج فارس بوده و خواهد بود، شناخت بیشتری را به دست آوردند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه ساخت فیلم در خلیج فارس بسیار سخت و گران است، بیان داشت: دولت می تواند با شرکت های بزرگ در این حوزه قرارداد ببنند و از آنها اسپانسرهایی خوبی بگیرد؛ لذا این کار تاثیر بسیار بالایی در ماندگاری هنر نمایش، موسیقی و معماری خواهد داشت.
مظفری در این رابطه یادآور شد: دولت باید از تهیه کنندگانی که قصد ساخت برنامه هایی با موضوع خلیج فارس و آداب و رسوم مردم این خطه دارند حمایت مالی کند.
بازیگر کشتی انجلیکا همچینن گفت: در سال 86 سریالی که بنده تهیه کنندگی آن را بر عهده داشتم با موضوع فرهنگ و آداب و رسوم مردم بندرعباس کلید خورد اما با تغییر و تحولات مدیریتی متاسفانه این کار به تعویق افتاده است.
وی در ادامه سخنان خود عنوان کرد: از مسئولان واحد صداو سیمای مرکز خلیج فارس انتظار دارم این سریال از سر گرفته شود.
مظفری در پایان خاطرنشان کرد: به مناسبت نامگذاری سال 91، طرح مستندی در دست اجرا دارم که در این طرح از تولیدکنندگان و مدیران آنها در استان های کشور دعوت می شود و از آنها یک کار 10 دقیقه ای تولید می شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.