پيام رهبري به هنيه، مهر تاييدي بر هويت اسلامي پيروزي مقاومت غزه است
دكتر حسن نيلي در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در شيراز، اظهار داشت: انقلاب اسلامي جوهره ايمان و روح ايستادگي در برابر ظلم و تجاوزگري را به مقاومت فلسطين دميده است.
وي اضافه كرد: فضاي سنگين سانسور سكوت با پيام روشنگرانه و شجاعانه رهبر انقلاب شكست و شمارش معكوس شكست صهيونيست ها و جنايتكاران عرب آغاز شد.
عضو هيئت علمي دانشگاه شيراز با اشاره به بي آبرويي، سازشكاري و خيانت به عنوان دستاوردهاي 60سال همراهي اعراب و رژيم صهيونيستي، اذعان داشت: اينان اكنون نيز در پي پيروزي هاي حماس در صدد كمرنگ كردن هويت اسلامي حماس و مردم فلسطين هستند.
نيلي با اذعان به اينكه امروز مقاومت اسلامي در دنيا وارد فاز جديدي شده است، تاكيد كرد: مقاومت زنان، كودكان و مجاهدان فلسطيني در غزه چهره واقعي كساني كه خود را در پشت شعار مبارزه با تروريست پنهان كردند، برملا ساخت و نشان دادكه اينان خود تروريست واقعي هستند.
وي با اشاره به سر فصل جديد تقابل اسرائيل با امت اسلامي، گفت: در اين جنگ نابرابر نه تنها اوليه ترين اصول انساني رعايت نشد؛ بلكه رژيم صهيونيستي با وجود برخورداري از برتري مطلق تجهيزاتي، خوي ددمنشي و خونخواري خود را به همگان در دنيا اثبات كرد.
عضو بسيج اساتيد فارس خاطرنشان كرد: كوره غزه تمام كاغذ پاره هاي كنوانسيون هاي جهاني و حقوق بشر را در خود سوزاند و نشان داد كه تا چه ميزان دنياي غرب و سران جنايتكار عرب در جهت حفظ منافع خود حاضر به پايمال كردن حقوق انسان هاي بي گناه اعم از زن و كودك هستند./انتهاي پيام/