اعتراف راديو اسرائيل به قدرتمند شدن حزب الله و حماس
به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، اين رسانه كه قصد داشت در مطلبي جمهوري اسلامي ايران را بازنده جنگ هاي اخير در منطقه نشان دهد بدون توجه به مواضع اوليه رژيم صهونيستي در تبيين اهداف جنگ، آتش بس را اولين هدف اسرائيل معرفي كرد و گفت: هدف دوم اين نبردها هنوز تامين نشده و آن جلوگيري از آن است که حماس بتواند دوباره جنگ افزار دريافت کنند، اين نکته براي آينده جنگ و صلح در اين سرزمين جنبه سرنوشت ساز خواهد داشت؛ زيرا حماس با استناد به مرام و باورهاي ديني خود مي گويد که حتي يک لحظه نبايد از مبارزه مسلحانه به هدف نابودي اسرائيل دست کشيد.
راديو رژيم صهيونيستي بعد از آنكه به جشن هاي پيروزي در غزه، سوريه و ايران توسط دانشجويان اشاره کرد، اعتراف مي كند: اگر هدفشان آن بود که صدها نفر زن و مرد فلسطيني کشته شوند، راست مي گويند، پيروز شدند، اگر قصدشان آن بود که هزاران فلسطيني زخمي شوند، به اين انتظار خويش نيز رسيدند، اگر آرزويشان آن بود که غزه متحمل دو ميليارد دلار خسارت مالي شود، تا دست تقاضا به سوي جمهوري اسلامي ايران دراز کند، حق دارند، پيروز شدند و اين هدف تامين شد.
اين رسانه در ادامه مي گويد: درست است که حزب الله نابود نشد و امروز دو برابر قبل از جنگ، اسلحه در اختيار دارد و براي تسلط يافتن بر مقام نخست وزيري و رهبري لبنان تلاش مي کند./انتهاي پيام/