پيروزي حماس سرآغاز نابودي اسرائيل در آينده نه چندان دور است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۶۶۹
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه شهيد بهشتي:

پيروزي حماس سرآغاز نابودي اسرائيل در آينده نه چندان دور است

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه شهيد بهشتي با اشاره به پيروزي حماس در جنگ 22 روزه گفت: پيروزي حماس سرآغاز نابودي اسرائيل در آينده نه چندان دور است.

رحيم خاني زاد در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اينكه تحولات و مقاومت صورت گرفته در منطقه خاورميانه عكس اتفاقي است كه آمريكا در طرح خاورميانه بزرگ در سر داشت، ‌اظهار داشت: حذف اسرائيل منجر به باز شدن روابط جديدتر در جهان اسلام و تقويت فكري و تئوريك در منطقه مي شود.

وي افكارعمومي جهان اسلام و اتحاد مسلمانان در حمايت حماس را موجب اثربخشي مقاومت غزه در حملات رژيم صهيونيستي دانست و افزود: مقاومت حماس در حوادث غزه باعث ايجاد اتحاد معنوي ميان مسلمانان جهان اسلام شد.

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه شهيد بهشتي با تاكيد بر اينكه چالش هاي جهان اسلام توسط همين وحدت و اتحاد ميان مسلمانان حل خواهد شد، اذعان داشت: اين اتحاد نشان داد كه جهان اسلام در حوزه مقاومت تنهاست و نبايد دست كمك و ياري به سوي استكبار دراز كند.

اين فعال دانشجويي ادامه داد: سكوت در برابر غزه از سوي سران خائن عرب، چهره واقعي مدعيان حقوق بشر و حاميان اسرائيل را رسوا كرد.

خاني زاد با اشاره به اينكه برهه اي كه در حال حاضر در آن بسر مي بريم بسيار حساس تر از حمله نظامي اسرائيل به غزه است، خاطرنشان كرد: اسرائيل براي جبران شكست نظامي عليه حماس، به دنبال پيروزي سياسي بوده و در اين راه از هر حربه اي استفاده خواهد كرد.

وي با بيان اينكه اسرائيل با همراه كردن مدعيان دروغين خود و حضور عناصر خودفروخته عرب به دنبال جايگاهي در فلسطين است، گفت: پيگيري پروژه حذف مقاومت در منطقه از آخرين حربه هاي صهيونيستي است كه با بيداري مسلمانان و دانشجويان جهان اسلام خنثي خواهد شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار