کد خبر:۱۸۸۳۷۷
سازمان عفو بین الملل طی گزارشی:
عملیات قتل بنلادن غیرقانونیو مخالفبا موازینحقوقیبینالملل بودهاست
سازمان عفو بین الملل ضمن محکومیت اقدامات خشونت طلبانه آمریکا در حمله به مناطق مختلف پاکستان و یمن، عملیات قتل أسامه بن لادن توسط کماندوهای آمریکایی را غیر قانونی و مخالف با موازین حقوقی بین الملل دانست.
به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» سازمان عفو بین الملل ضمن محکومیت اقدامات خشونت طلبانه آمریکا درحمله به مناطق مختلف پاکستان، عملیات قتل أسامه بن لادن توسط کوماندوهای آمریکایی را غیر قانونی و مخالف با موازیین حقوقی بین الملل دانست.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از قدس العربی، سازمان عفو بین الملل در گزارش سالیانه خود اعلام کرد: سازمان اطلاعاتی آمریکا می گوید که عملیات قتل بن لادن بر اساس تئوری آمریکایی مبارزه مسلحانه جهانی بین سازمان القاعده و طالبان انجام گرفته است، و ایالت متحده آمریکا در این زمینه قانونگذاری بین المللی مربوط به حقوق بشر را به رسمیت نمی شناسد.
سازمان غیردولتی مدافع حقوق بشر افزوده است که: با وجود عدم شفاف سازی مسئولان آمریکایی درمورد عملیات قتل بن لادن مشخص است که کشتن وی بر خلاف قوانین حقوق بشر بوده است.
در ادامه این گزارش آمده است: این در حالی است که سازمان عفو بین الملل هیچ پاسخی از آمریکا در باره قتل انمور العولقی و سمیرخان در حمله هوایی سپتامبر گذشته به مناطق جنوبی یمن دریافت نکرده است.
این سازمان از ادامه این جریان توسط آمریکا واهمه دارد و احتمال می دهد که این اقدامات خود سرانه آمریکا به بی ثباتی بیشتر منجرگردد.
این در حالی است که طی چند هفته گذشته هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی در مناطقی از یمن و پاکستان با حمله به پناهگاه های مربوط به سازمان القاعده شماری از اعضای وابسته به این سازمان را به قتل رسانده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰