کد خبر:۱۸۹۵۸۸
رئیس دانشگاه مازندران:
غرب در بازیهای خود به دنبال تحقیر کردن سایر ملت هاست
رئیس دانشگاه مازندران با بیان اینکه غرب در بازی هایی که می سازد به دنبال تحقیر کردن سایر ملت هاست تاکید کرد: بازی سازان ایران نباید رویکرد غرب در این زمینه را دنبال کنند بلکه باید با روج به فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی بازی سازی کنند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، احمد احمدپور صبح امروز در مراسم اختتامنیه جشنواره بازی سازی در دانشگاه مازندران با بيان اينكه در فرهنگ ملي ما اسطورهها و روايات با ارزشي موجودند كه ميتوانند منبع الهام بخشي براي بازيسازان باشند، اذعان كرد: با توجه به اينكه بازي رسانهاي پر قدرت در جهت آموزش مفاهيم انساني است، ميتوان با استناد به كتابهايي همچون مرزبان نامه يا شاهنامه، ايدههاي قابل قبولي يافت كه مفاهيم آموزشي و انساني را منتقل ميكنند.
وي افزود: خوشبختانه جمهوري اسلامي ايران براي ايفاي نقش بنيادين در حوزه هاي بازي هاي رايانه اي در سطح ملي و بين المللي استعدادها و ظرفيتهاي بسياري دارد و اكنون مهندسان و ايده پردازان ما در حوزه هاي بازي هاي رايانه اي از بهترين و متخصص ترين افراد هستند.
احمدپور در خصوص جشنواره بازيسازي خاطر نشان كرد: نخستين نمايشگاه استاني بازيهاي رايانهاي كه دوم تا چهارم آبان ماه سال گذشته برگزار شد، فرصتي بود براي شناخت ظرفيتهاي آموزشي و توليدي كشور كه نشانگر ابتكار، ابداع و خلاقيت و نوآوري قشر جوان دانشگاهي است.
وي ادامه داد: به لطف خداوند نمايشگاه این دوره نيز با استقبال خوبي روبرو شد كه با توجه به اينكه دوره برگزاري جشنواره كشوري و نمايشگاه بازيهاي رايانهاي در سطح دانشگاه است انتظار چنين استقبالي را نداشتيم و اين نمايانگر جذابيت بازيهاست و ميتوان با دريافت بازخوردهاي مخاطب ايرادها و نيازهاي بازيها را شناخت و در جهت تأمين آن گام برداشت.
احمدپور ادامه داد: نمايشگاه با اينكه با ايدهآل ما در زمان و مكان و نحوه برگزاري تفاوت داشت، اما باز هم با استقبال بينظير علاقهمندان روبرو شد كه قطعاً سعي خواهيم كرد در آينده در نحوه برگزاري تجديد نظر كنيم.
رئيس دانشگاه مازندران تصريح كرد: آثاري كه در اين جشنواره ارائه شده به لحاظ كمي و كيفي قابل قبول است و نتايج به دست آمده از حدود 41 تيم شركت كننده از سراسر كشور و حدود 100 ارسالي به دبيرخانه جشنواره نشان از رشد قابل توجه توليدات داخلي دارد.
وي افزود: امروز تجربيات خوبي در زمينه ساخت بازيهاي رايانهاي در كشور ايجاد شده و متوليان فرهنگي توجه ويژهاي به اين مقوله دارند و برنامهها و طرحهاي مدوني در اين زمينه در دست اجراست كه اميدواريم با فراهمشدن شرايط زمينهي اشتغال جوانان مستعد در عرصه اين هنر بيش از پيش فراهم شود.
احمدپور با اشاره به نقش بي بديل جوانان در كشور اذعان كرد: جوانان ايراني توقع دارند بازيهاي رايانهاي با استاندارد جهاني در كشور توليد شود و استقبال خوب اين نمايشگاه حجت را بر ما تمام كرد، اما بايد بدانيم كه مخاطب ايراني اكنون كه بازيهاي توليد جوانان دانشجو را متمركز در يك جشنواره و نمايشگاه ميبيند هر ساله انتظار اتفاق بهتري را ميكشد و مسئولان بايد اين موضوع را در نظر بگيرند و در سالهاي آتي شاهد رويش عرصههاي نو در جهت تحقق آرمانهاي نظام و انقلاب در عرصه بازيهاي رايانهاي باشيم و علاوه بر نمايشگاه پر بار جشنوارهاي در خور شأن فرهنگ و هنر جوانان ايراني برگزار نماييم.
وي خاطر نشان كرد: استعداد و علاقه جوانان ايراني بهترين سرمايه است كه بايد آن را قدر دانست و به نظر ميرسد بايد همت بيشتري در اين زمينه صورت گيرد تا ضمن حفظ جذابيت و هماهنگي با علايق و سلايق جوانان بازيها هويت بومي ايراني اسلامي را نيز دارا باشد.
احمدپور ادامه داد: يكي از شيوههايي كه در جذاب كردن بازيهاي غربي استفاده ميشود، استفاده اغراقآميز از خشونت است و اينكه بازيكننده با نگاه تحقير آميز با قوميتهاي ديگر برخورد ميكند و اگر با رويكرد بازيهاي غربي روبرو شويم و به بيراهه رفتهايم چرا كه نگاه ما نوع ديگري است و بايد اين اقتضائات را با فرهنگ خودمان منطبق كنيم كه اين امر نيازمند يك حركت جهادي و حمايت همه جانبه از جوانان مستعد در اين زمينه است.
وي در پايان ضمن تقدير از تمامي متخصصان و توليدكنندگان و فعالان اين حوزه از صميم قلب آرزو كرد تا جوانان به اين باور برسند كه با وجود تمامي تهديدها و تحريمها براي اعتلاي نام ايران اسلامي در تمامي عرصههاي علمي و فرهنگي بايد گامهاي بلندي در اين زمينه برداشته شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.