کد خبر:۱۹۰۳۲۸
اسرائیل در کرانه غربی ساختمانهای بیشتری خواهد ساخت
پس از آنکه مجلس اسرائیل، لایحه قانونی کردن برخی از ساختمانهای موجود را رد کرد، نتانیاهو برنامه ای را برای ساخت 850 منزل مسکونی جدید در کرانه غربی اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از الجزیره، در شرایطی که پارلمان اسرائیل، لایحه قانونی کردن برخی از خانه های موجود در کرانه غربی را رد کرده، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل طرح احداث صدها خانه جدید در خاک فلسطین را تایید کرده است.
بر اساس این طرح، 300 خانه جدید در منطقه « البیت » و 550 خانه دیگر، بر اساس اظهارات روز پنجشنبه آریل آتیاس وزیر ساخت و ساز اسرائیل، در جاهای دیگری در کرانه غربی اشغالی ساخته خواهند شد.
نتانیاهو از اعضای کنست (پارلمان اسرائیل) خواسته بود به این لایحه رای منفی بدهند اما در روز چهارشنبه این لایحه با 69 رای مثبت در برابر 22 رای منفی تصویب شد که اگر این این لایحه تصویب نمی شد، می توانست به ساخت و سازهای منطقه پاسگاه آلپانا در حومه «البیت» در نزدیکی شهر رام الله، وجه قانونی بدهد.
نتانیاهو پس از این رای اعلام کرد که او اجازه نخواهد داد که برخی از افراد، از نظام قانونی اسرائیل برای متوقف کردن ساخت و سازها استفاده کنند و سپس به اعلام طرح خود برای ادامه این ساخت و سازها پرداخت.
نتانیاهو در سخنانی که از رادیو اسرائیل پخش می شد گفت: منطقه البیت گسترش خواهد یافت. 30 خانواده حاضر در البیت باقی می مانند، و 300 خانوار جدید به آنها ملحق خواهند شد.
محمود عباس رییس تشکیلات خودگردان فلسطین، این طرح نتانیاهو را محکوم کرد و گفت: این تصمیم نتانیاهو، مانع تلاش ها در جهت ایجاد صلح خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰