کد خبر:۱۹۰۳۷۹
همکاری چین و افغانستان در مبارزه با تروریسم، افراط گرایی و تجزیه طلبی
رئیس جمهور چین، هو جینتائو، و حامد کرزی رئیس جمهور افغانستان به منظور تقویت مبادلات و همکاری در زمینه امنیت از طریق مبارزه مشترک با تهدیدات فراملی از جمله تروریسم، افراط گرایی و تجزیه طلبی، به توافق رسیدند.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از شینهووا، روز جمعه پس از مذاکرات میان رئیس جمهور چین، هو جینتائو، و حامد کرزی رئیس جمهور افغانستان، این دو مقام سیاسی طی یک بیانیه مشترک، عدم پذیرش «سه نیروی» تروریسم، افراط گرایی، تجزیه طلبی و جرایم سازمان یافته را ابراز کردند.
در این بیانیه آمده است: دو طرف توافق به منظور تقویت مبادلات و همکاری در زمینه امنیت از طریق مبارزه مشترک با تهدیدات فراملی از جمله تروریسم، مهاجرت غیرقانونی، غیرقانونی اسلحه و قاچاق مواد مخدر و گسترش تبادل اطلاعات و مدیریت مرزی، به توافقاتی دست یافته اند.
همچنین دو طرف برای پیشگیری از بیماری های عفونی، کاهش دادن و پیشگیری از بلایای طبیعی و دیگر زمینه های امنیتی غیر سنتی، به تقویت همکاری میان خود خواهند پرداخت.
همچنین دو طرف برای پیشگیری از بیماری های عفونی، کاهش دادن و پیشگیری از بلایای طبیعی و دیگر زمینه های امنیتی غیر سنتی، به تقویت همکاری میان خود خواهند پرداخت.
افزون بر آن، در این بیانیه آمده است: طرف چینی بصورتی پایدار و محکم از تلاش های افغانستان در مبارزه با تروریسم و قاچاق مواد مخدر و حفظ ثبات ملی پشتیبانی کرده و از جامعه بین المللی برای حمایت از این اقدامات دعوت می کند.
با توجه به این بیانیه، طرف افغانی هم بر حمایت مستمر و همراهی اش با چین در مبارزه با «سه نیروی» تروریسم، افراط گرایی و جدایی طلبی تاکید کرد.
حامد کرزی رئیس جمهور افغانستان با دعوت رئیس جمهور چین، هو جینتائو، در اجلاس سران سازمان همکاری های شانگهای شرکت و از5 تا 8 ژوئن، به چین سفر کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰