کد خبر:۱۹۰۸۳۴
یک مقام عراقی عنوان کرد:
طالبانی در حال مذاکره با پ.ک.ک ترکیه برای قبول آتشبس است
یکی از سیاستمداران نزدیک به رئیسجمهور عراق بیان داشت که طالبانی در حال مذاکره با رهبران حزب کردی «پ.ک.ک» ترکیه برای پذیرش آتش بس است.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری تودی زمان، جلال طالبانی، رئیس جمهور عراق در حال مذاکره با رهبران حزب «پ.ک.ک» ترکیه برای پذیرش آتش بس با دولت این کشور و حل مسئله تا رسیدن به صلح است.
البته به گفته این مقام عراقی، جلال طالبانی در مرحله نخست به دنبال مذاکره برای پذیرش آتش بس می باشد.
شایان ذکر است که به نظر رهبران عراق، گسترش تنش بین دولت ترکیه و حزب مخالف «پ.ک.ک» می تواند تاثیرات منفی زیادی برای اقلیم کردستان و همچنین دولت عراق داشته باشد.
گفتنی است، به ادعای این مقام نزدیک به طالبانی اهمیت این مذاکرات به نحوی است که حتی امید می رود طبق نظر دولت ترکیه حزب «پ.ک.ک»، البته در صورت کسب توافق، مبارزه مسلحانه خود را کنار بگذارد.
در پایان شایان ذکر است که حزب «پ.ک.ک» چندین دهه است که فعالیت خود را برای استقلال منطقه کردنشین ترکیه آغاز كرده و حتی از سال 1984 مبارزه مسلحانه را نیز در راستای این هدف آغاز كرده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.