کد خبر:۱۹۴۷۹۸
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کرمانشاه:
انتظار موعود، امید به زندگی را در مردم افزایش میدهد
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کرمانشاه گفت: ظهوری که ما انتظار آن را داریم با عدالت، امنیت، توسعه، فکر و علم توأم است و این امور امید به زندگی را در مردم افزایش میدهد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمانشاه، مراد عزیزی امروز در مراسم جشن میلاد امام زمان (عج) كه در سازمان بسیج دانشجویی کرمانشاه برگزار شد، تصریح کرد: ظهوری که ما انتظار آن را داریم با عدالت، امنیت، توسعه، فکر و علم توأم است و این امور امید به زندگی را در مردم افزایش می دهد.
وی افزود: سخن از انتظار، امید به آیندهای روشن و آنچه آرزوی آن را داريم به همراه خواهد داشت.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان کرمانشاه بیان داشت: انسانهای معتقد به ظهور و خو گرفته با فرهنگ مهدویت، امیدوار هستند و راههای سخت را برای رسیدن به اهداف عالی طی میکنند.
مرادی گفت: دشمنان فرهنگ مهدویت تلاش میکنند تا با انواع مختلف آن را تضعیف کنند و مهدویت را خیال بپندارند.
وی انتظار و مهدویت را یکی از اصول اصیل اسلامی دانست و تصریح کرد: این اندیشه متعالی در جامعه به صورت شفاف و صحیح تبیین شود.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کرمانشاه خاطرنشان کرد: همه مسلمانان جهان به مسئله ظهور اعتقاد راسخ دارند و اندیشه مهدویت نجاتبخش بشریت از گمراهی و ضلالت است.
حجت الاسلام حشمتیان، امام جماعت سازمان بسیج دانشجویی کرمانشاه نیز در این مراسم با اشاره به اینکه مهدویت موضوع بسیار مهمی در فرهنگ دینی ماست، تصریح کرد: در این خصوص، روایات زیاد و اخبار متعددی در حد تواتر در مورد امام زمان (عج) از ناحیه پیامبر (ص) و سایر معصومین (ع) بیان شده است که اهمیت آن را دو چندان می کند.
وی ادامه داد: اندیشه مهدویت رسالت مهم منتظران در عصر غیبت است و نخستین وظیفهای که منتظران عهده دار آن هستند، حفاظت و صیانت از اندیشه مهدویت مي باشد.
امام جماعت سازمان بسیج دانشجویی کرمانشاه گفت: در انقلاب امام زمان (عج) مردم به شکوفایی عقلی میرسند و در روایات تعبیر شده است که حضرت دست معنویشان را بر انسانها میگذارند و آنها را به کمال عقلی میرساند و اينکه بشر با همه رشدی که در زمینه عقل داشته پیش از ظهور به دو حرف از الفبای علوم دست پیدا میکند و بعد از ظهور به ۲۷ مرحله تکامل علمی میرسد.
حشمتیان افزود: بشر هنگام ظهور به امنیت کامل میرسد و فصل تجاوزها و ظلمها و ستمها سپری میشود و بشر در تناسبات خود احساس امنیت میکند.
وی ادامه داد: عدالت فراگیر در همه بخش های زندگی یکی دیگر از آثار ظهور است؛ همانطور که قرآن کریم از بهار تعبیر به زنده شدن میکند، از عدالت نیز چنین تعبیری دارد؛ یعنی جامعهای که در تناسب و ارتباطش عدالت را رعایت نمیکند، جامعهای مرده است.
امام جماعت سازمان بسیج دانشجویی کرمانشاه عنوان كرد: قرآن از ظهور به زنده کردن زمین تعبیر میکند؛ همانطور که از بهار تعبیر به زنده شدن زمین شده است.
حشمتيان گفت: یکی دیگر از آثار ظهور امام زمان (عج) هدایت و راهیابی انسانها از بالقوه بودن به بالفعل شدن است؛ همانطور که قرآن از بهار تعبیر به زنده شدن میکند از هدایت نیز تعبیر به زنده شدن شده است و میفرماید كه «هر کسی مردهای را زنده کند گویا همه بشر را زنده کرده است» که مراد از زنده کردن، هدایت است؛ يعني انسانی که هدایت نشده باشد، مرده است.
وي بیان داشت: هنگام ظهور حضرت مهدی (عج) جامعه و ملتها و مردم هدایت میشوند و راه صحیح رسیدن به حق راه پیدا میکنند؛ در عصر ظهور، ملتها و افراد مسالمتآمیز در صلح کامل با یکدیگر زندگی میکنند.
امام جماعت سازمان بسیج دانشجویی کرمانشاه افزود: مشکلی که انسان در طول تاریخ به آن دچار بوده و حالتی که پیوسته از آن رنج میبرده، اختلاف مرزی، شخصی، نژادی، خانوادگی، قومی و سیاسی است که در زمان ظهور هم این اختلافها برچیده میشود و بشر به حیاتی نوین دست پیدا میکند و زندگی مسالمتآمیز را تجربه میکند.
حشمتيان گفت: در زمان ظهور به جای حاکمیت شاهان، شهوت و غضب و تمایلات و هوسها؛ خدا، عدالت و حقیقت بر انسان حاکم میشود و همانطور که بهار نماد نوین زیستن و زنده شدن است، زمان ظهور نیز زمان شکوفایی، رویشها و حیاتی نوین است.
وي گفت: روز ظهور امام زمان (عج) سرآغاز سرازیری نعمت ها و برکات و رحمت های خاص و ویژه الهی است و انسان ها همواره از نعمت های الهی برخوردار می شوند؛ اما به دلیل کم کاری های خود انسان ها از برخی برکات الهی بهره مند نشدند که ظهور امام آغاز سرازیری همه این نعمت ها است به حدی که برکات الهی از زمین و آسمان برای انسان ها سرازیر می شود؛ همان طور که در بهار شاهد سرازیری شکوفه های الهی هستیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.