آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۵۹۳۶
رئیس سازمان تبلیغات خراسان رضوی:

زیارت رابطه هوشمندانه بین امام معصوم و شیعه است

رئیس سازمان تبلیغات خراسان رضوی گفت: زیارت تنها یک فرآیند عاطفی و شخصی نیست؛ بلکه آنچه که می‌تواند ارتباط شیعه و امام را در عصر غیبت فراهم و بستر ظهور را بگستراند، زیارت است.
 به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام مرویان حسینی 22 تیرماه در همایش هم اندیشی و توجیه اساتید و رابطین طرح «زیارت و آداب مهمانی» که در نمازخانه سازمان تبلیغات اسلامی مشهد برگزار شد، تصریح کرد: از جمله نعمت هایی که خداوند متعال برای ما ساکنان مشهد قرار داده وجود مبارک امام رضا (ع) است و بهره بردن از این نعمت بزرگ شرایطی دارد که یکی از آن شرایط زیارت درست و با معرفت است.
 
وی افزود: زیارت تنها یک فرآیند عاطفی و شخصی نیست؛ بلکه آنچه که می تواند ارتباط شیعه و امام را در عصر غیبت فراهم و بستر ظهور را بگستراند زیارت است.
 
رئیس اداره کل سازمان تبلیغات خراسان رضوی در توضیح عمل زیارت تصريح كرد: مقوله زیارت یک مقوله چند وجهی است که وجوه آن را زائر، امام معصوم، فرآیند زیارت و محتوی زیارت تشکیل می دهند و در بررسی عمل زیارت باید همه وجوه با هم در نظر گرفته شود و با بررسی درست این وجوه به این باور می‌رسیم که زیارت نه صرفا یک عمل؛ بلکه یک فرهنگ است.
 
مرویان با مخاطب قرار دادن اساتید طرح «زیارت و آداب مهمانی» ادامه داد: حال که خداوند توفیق داده است که ما از اصحاب مسجد، علم، دانش، حق و گسترش دهنده فضیلت ها و ارزش های دینی باشیم، باید بدانیم که آموزش آموزه های دینی در راستای دو هدف انجام می شود، یکی انسان سازی که در حوزه فردی انجام می شود و دیگری تمدن سازی که در عرصه کلان به وقوع می پیوندد.
 
وی افزود: منظور از تمدن سازی این است که شرایط زندگی بر اساس تعالیم اسلامی که روح آن زندگی فرهنگ اسلامی باشد، ایجاد شود و یکی از مفاهیمی که می تواند به تمدن سازی اسلامی کمک کند، فرهنگ زیارت است.
 
رئیس اداره کل سازمان تبلیغات خراسان رضوی خاطرنشان کرد: امروز رسالت اصلی بت افسونگر غرب یعنی امپراطوری رسانه ای غرب پیگیری پروژه تغییر سبک زندگی است که بسیار هوشمندانه در صدد القای سبک زندگی غربی به مخاطبان است و ما باید با فرهنگ سازی به مقابله با آن بپردازیم که یک جنبه آن زیارت با شور و شوق، اما همراه با خردمندی است که آثار فرهنگی اجتماعی بسیاری دارد.
 
حجت الاسلام موسوی نسب، مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) خراسان رضوی نیز در این همایش با غنیمت شمردن فرصت موجود برای آموزش گفت: در زمان طاغوت اگر ما می خواستیم معارف اهل بیت را معرفی کنیم کار بسیار سختی بود؛ اما امروز مساجد، دانشگاه ها و فضای جامعه در اختیار ماست البته اگر برنامه ریزی درست داشته باشیم.
 
وی در تشریح روند فعالیتی و کیفیت طرح افزود: 150 مسجد در سراسر شهر آماده پذیرش اساتید هستند که در هر گروه هر استاد 10 زیر گروه دارد که جمعا تعداد اعضا به 10 هزارو 500  نفر می رسد که در طی 14 جلسه آداب و معارف زیارت را فرا می گیرند و در پایان نیز هر گروه باید یک کار پژوهشی در حد 70 تا 100 صفحه به عنوان خروجی ارائه کند.
 
مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) خراسان رضوی گفت: برخلاف سال های گذشته که هر مسجد منابع را با مهر خود در اختیار اساتید می گذاشت امسال تمام منابع توسط سازمان ارائه می شود که از 15 منبع در نظر گرفته شده پنج مورد آن ها تهیه و در اختیار اساتید قرار گرفته است و 10 مورد آن در آينده تحویل داده می شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار