اعلام آمادگی دیکتاتور سابق تونس برای بازگرداندن اموالش به تونس
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۶۵۳۷

اعلام آمادگی دیکتاتور سابق تونس برای بازگرداندن اموالش به تونس

وكيل زين‌العابدين بن علي اعلام كرد كه موكلش آماده است تمام دارايي‌ها خود در سوئيس را به نفع کشورش بازگرداند.
به گزارش خبرنگار حوزه بین‌الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از قدس العربی، وكيل زين‌العابدين بن علي اعلام كرد كه موكلش آماده است تمام دارايي‌ها خود در سوئيس را به نفع کشورش بازگرداند.
 
اكرم عازوري، وكيل مدافع زين‌العابدين بن علي، رئيس جمهور مخلوع تونس به دنبال مذاكره با دولت سوئيس در نامه‌اي به وزارت خارجه اين كشور گفت: «موكل من از تمام دارايي‌ها و درآمدهاي خود در سوئيس چشم پوشی کرده و خواستار استرداد آن به دولت تونس شده است.
 
وي در ادامه عنوان کرد: من به دولت سوئیس اختیار تام داده ام تا تمام دارايي‌هايي كه گفته مي‌شود منسوب به بن علی است را بدون هیچ گونه پیگیری قضایی به تونس بازگرداند.
 
لازم به ذكر است که پیش از این نیز منصف المرزوقي، رئيس جمهور تونس از دولت سوئيس خواسته بود تا تمام دارايي‌هاي متعلق به رئيس جمهور سابق و نزديكان وي در بانك‌هاي سوئيس را هرچه سريعتر به تونس باز گرداند.
پربازدیدترین آخرین اخبار