نخست وزیر فراری سوریه وارد اردن نشده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۰۰۳۳

نخست وزیر فراری سوریه وارد اردن نشده است

سخنگوی دولت اردن اعلام کرد که نخست وزیر فراری سوریه تا کنون وارد اردن نشده است.
به گزارش خبرنگار حوزه بین‌الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از السفیر، سخنگوی دولت اردن اعلام کرد که نخست وزیر فراری سوریه تا کنون وارد اردن نشده است.
 
در همین راستا سمیع المعایطه سخنگوی رسمی اردن در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که ریاض حجاب نخست وزیر فراری سوریه تا الان به اردن وارد نشده است و اخبار منتشر شده درباره ورود وی به این کشور صحت ندارد.
 
این در حالی است که دولت اردن ساعاتی پیش خبر ورود ریاض حجاب به خاک اردن را تایید کرده بود.
 
گفتنی است که ساعاتی پیش خبرگزاری رسمی سوریه ضمن اعلام خبر برکناری ریاض حجاب نخست وزیر این کشور تأکید کرد که عمر غلاونجی مأمور تشکیل دولت موقت شده است.
 
بر اساس این گزارش، حکم برکناری ریاض حجاب دیشب به وی ابلاغ شد.
 
این در حالی است که شماری از رسانه‌ها، از جمله خبرگزاری رویترز و مخالفان بشار اسد، خبرداده اند که ریاض حجاب به همراه خانواده‌اش از سوریه به اردن گریخته است شبکه خبری الجزیره نیز خبر داد که مقام‌های اردنی از «عبور غیرقانونی» ریاض حجاب در روز یک‌شنبه از مرز و وارد شدن او به اردن خبر داده‌اند.
 
رامی عبدالرحمن، مدیر دیده‌بان حقوق بشر سوریه نیز که در بریتانیا مستقر است به خبرگزاری فرانسه گفته است که «ریاض حجاب از رژیم سوریه جدا شده‌است.»
پربازدیدترین آخرین اخبار