کشورهای مخالف سوریه به جای دخالت بدنبال راه حل باشند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۳۳۷۲
نماینده دائم سوریه در سازمان ملل؛

کشورهای مخالف سوریه به جای دخالت بدنبال راه حل باشند

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل ، با انتقاد شدید از کشورهایی که در امور داخلی سوریه دخالت می کنند، از این کشورها خواست به جای دخالت، به دنبال ایجاد راه حلی برای بحران سوریه باشند.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از السفیر، نماینده دائم سوریه در سازمان ملل ، با انتقاد شدید از کشورهایی که در امور داخلی سوریه دخالت می کنند، از این کشورها خواست به جای دخالت، به دنبال ایجاد راه حلی برای بحران سوریه باشند.
 
نماینده دائم سوریه در جلسه ای که دیروز در سطح وزیران برای بررسی اوضاع سوریه در شورای امنیت برگزار شد تأکید کرد، در درگیری عناصر و گروه های مسلح با نیروهای امنیتی و ارتش این کشور 107 مزدور بیگانه با تابعیتهای سعودی، اردنی، و تونسی را به هلاکت رسیده اند.
 
بشار الجعفری گفت: نمایندگی سوریه در سازمان ملل، اسامی و هویت افرادی را که در درگیری های خونبار شمال سوریه کشته شده اند، در اختیار دارد.
 
وی در ادامه تأکید کرد که در صورت در خواست از سوی دیپلماتها و یا کارکنان سازمان ملل، اسامی کشته شدگان و اطلاعات و جزئیات بیشتری را در خصوص آنها منتشر خواهد کرد.
 
وی خاطرنشان کرد که مزدوران تابعیت سعودی، اردنی، تونسی و برخی کشورهای دیگر را داشتند. در این جلسه نمایندگان چین و روسیه درخواست کردند به‌جای سخن گفتن از طرح ایجاد منطقه حائل و یا تهدید به استفاده از زود ضد سوریه، تحریم های اعمال شده علیه این کشور لغو شود و راه حلی مسالمت آمیز جهت حل بحران این کشور ایجاد شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار