کد خبر:۲۰۳۴۴۶
فیروزکوهی در جمع دانشجویان بسیجی فارس:

احتمال دارد لايه چهارم دوم‌خرداد هاشمي را براي كانديداتوري مجاب كند

یک کارشناس ارشد مسائل استراتژیک با اشاره به لايه چهارم دوم خرداد گفت: احتمال دارد اين لايه آقای هاشمی رفسنجانی را مجاب کنند که به عنوان کاندیدای این جریان بیاید.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، مهدی فیروزکوهی در جمع 600 نفر از دانشجویان بسیجی در ششمین روز از پنجمین دوره طرح ولایت استانی فارس در سالن غدیر مجتمع یاوران مهدی (عج) قم، پیرامون «جریان شناسی سیاسی» به سخنرانی پرداخت.
 
وی با بیان مقدمه ای در مورد فن تحلیل گفت: هر چه تجربه بالاتر شود تحلیل بهتر می شود، چرا که تحلیل در باب تفعیل است؛ یعنی این فن به تدریج به دست می آید.
 
این کارشناس ارشد مسائل استراتژیک ادامه داد: در هر تحلیل احتمال درست بودن آن 50 درصد است و موقعی فاجعه رخ می دهد که به جای اینکه خبر را تحلیل کنیم، تحلیل یک نفر را تحلیل کنیم.
 
فیروزکوهی بیان داشت: حال این تحلیل در دو سطح است که سطح اول تحلیل را تحلیل خطی می گویند؛ یعنی صرفاً به آثار یک فاکتور موضوع پرداخته شود و حکم دهیم.
 
وی گفت: تحلیل های خطی شبیه پاسخ های مستقیم است که بدترین نوع پاسخ می باشد؛ حال این تحلیل خطی سه نمونه می تواند داشته باشد؛ مستقیم، مستقیم انفغالی و مستقیم غیر انفعالی.
 
این استاد دانشگاه نوع دوم تحلیل را تحلیل ماتریسی بیان و اضافه کرد: این تحلیل یعنی اینکه تأثیر ابعاد یک متغیر در ابعاد مختلف متغیر دیگر را مورد مطالعه قرار دهیم.
 
فیروزکوهی در ادامه این مباحث به وجود جریان ها در انتخابات سال 1392 اشاره و بیان کرد: دو جریان در کشور ما در انتخابات پیش رو وجود خواهد داشت؛ اول جریان دوم خردادی و دوم جریان اصولگرا.
 
جریان دوم خردادی در چهار لایه در انتخابات فعالیت می کنند
 
وی گفت: جریان دوم خردادی در چهار لایه یا چهار موضع در انتخابات فعالیت می کنند.
 
این کارشناس ارشد مسائل استراتژیک ادامه داد: یک لایه، لایه مشارکتی ها هستند که در این لایه دو رفتار دارند؛ یک عده آنها رفتارشان این است که انتخابات را تخریب کنند؛ مثل اکبر گنجی که در خارج کشور است.
 
این استاد دانشگاه عنوان کرد: اکبر گنجی کسی است که وقتی فرار کرد گفت امام زمان... است، در خانواده امام یازدهم یک دعوا رخ داد و گفته شد یکی از فرزندان غائب شوند تا به قائله خاتمه داده شود.
 
وی افزود: نوع دوم رفتار در حزب مشارکت متعلق به افراد زیرکی مثل سعید حجاریان است، این شخص مشاور امنیتی خاتمی بود که یک روزنامه به نام «صبح روز» داشت.
 
فیروزکوهی گفت: شما برای اینکه درست بتوانید اینها را تطبیق کنید، باید محتوای موضع اینها را بدانید؛ ما در این انتخابات باید مطالعه تاریخی نسبت به موضع تاریخی داشته باشیم.
 
در روزنامه صبح روز سعید حجاران نوشته شده بود «جداً بعید است که یک نفر هزار سال عمر کند!»
 
این کارشناس ارشد مسائل استراتژیک بیان کرد: در روزنامه صبح روز سعید حجاران نوشته شده بود «جداً بعید است که یک نفر هزار سال عمر کند!» همین روزنامه حالا صریح تر می خواهد بگوید قرآن دروغ است، و می گوید «صحت قصه یوسف در قرآن از محالات است!» 
 
وی گفت: حجاریان با این کار می خواست رفتار عمومی را تست بزند؛ چرا که اگر مستقیم می گفت قرآن دروغ است که مردم موضع می گرفتند، «اینکه در قرآن گفته شده حضرت نوح هزار سال عمر کرده با وجود اینکه گفته، جداً بعید است؛ اگر بعید است که انسان هزار سال عمر بکند بعیدتر این است که امام زمان 1200 سال عمر کند.»
 
فیروزکوهی گفت: در شماره های بعدی همین روزنامه حالا صریح تر می خواهد بگوید قرآن دروغ است، و می گوید صحت قصه یوسف در قرآن از محالات است! و این کار را ادامه دادند و در روزنامه دوم خردادی شان نوشتند حسین کشته خشونت است، جدش جدشان را کشته بود، کشتندش! نمی کشت، نمی کشتند. نوشتند «زیارت عاشورا را باید اصلاح کنیم چون خشونت پرور است، زیارت وارث نیاز به بازبینی دارد.»
 
این استاد دانشگاه اضافه کرد: لایه اول جریان دوم خرداد جریان مشارکتی است؛ این لایه با سابقه گذشته اش الان دو موضع متضاد دارد. یک عده شان می گویند تخریب، جمهوری اسلامی رفتنی است؛ یک عده می گویند مجبوریم در انتخابات بیاییم؛ پس لایه اول اولویتش حفظ تشکیلات می شود.
 
فیروزکوهی بیان داشت: لایه دوم مجاهدین انقلاب اسلامی هستند؛ این ها دوم خردادی های کار کشته اند و قدیمی ترین دوم خردادی ها.
  
وی گفت: فعال سیاسی این گروه یعنی آقاجری در سال 81 در همدان روایتی در مورد ولادت امام زمان(عج) آورد به حالت تمسخر و دیگران هم مسخره می کردند و کف می زدند و بعد از اینکه این کار را کرد، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم که آیت الله مشکینی رئیسش بود گفت این سازمان نامشروعه است.
 
این کارشناس ارشد مسائل استراتژیک ادامه داد: الان هم غیر قانونی اند و عمده اعضایش خارج از کشور و خائن هستند. مثل رجبعلی مزروعی.
 
وی افزود: در عین حالی که در اغتشاشات، هر چه قدر و تا آنجایی که می شد و ظرفیتش را داشتند، عمل کردند و می خواستند اگر در انتخابات گذشته مجلس کم رونق است، نیایند. بعد که دیدند خیلی پرشور است، خودشان هم آمدند.
  
فیروزکوهی گفت: پس سابقه سیاسی زیادی دارند و در کار سیاسی خبره اند و بلدند کجا سکوت و کجا خروش کنند؛ لذا در انتخابات آتی قصد دارند اگر فضا مساعد شود، یا کاندیدای اختصاصی معرفی کنند و یا از کاندیدای دیگر حمایت کنند.
 
وی بیان کرد: لایه چهارم از عناصر دوم خردادی با حفظ نگرش دوم خردادی هستند و به نظام وفادار بودند؛ پس یک عده از دوم خردادی که این جوری چهره سفید مقدس مثل عارف، محجوب و احسان جهانگیری دارند، احتمال اینکه کاندیدای خاصی معرفی کنند، زیاد است و این یک تحلیل است.

احتمال دارد آقای هاشمی رفسنجانی را مجاب کنند که به عنوان کاندیدای این جریان بیاید
 
این استاد دانشگاه گفت: احتمال دارد آقای هاشمی رفسنجانی را مجاب کنند که به عنوان کاندیدای این جریان بیاید؛ پس به کار بردن احتمال در این گفته های ما این است که ممکن است کاندیدا هم نشوند، چرا که تحلیل امکان دارد 50 درصد درست باشد.
 
این کارشناس ارشد مسائل استراتژیک اضافه کرد: این بحث ها خیلی تحلیل دارد، چون تابعه اش فضا است، کار شبکه ای یعنی خود متغیره زمان برایش دارد، اثر می گذارد و مستندات قابل خدشه می شود و صحتش زیر سوال می رود؛ پس باید نوع تحلیل را یاد بگیریم.

این استاد دانشگاه گفت: قضاوت بین دو جریان است؛ جریان دوم خردادی و اصولگرایان که هم در درون خود اصولگرایان رقابت است و هم در دوم خردادی ها رقابت است.
 
دوم خردادی ها دارند تمام سعی شان را می کنند که یک کاندیدا داشته باشند
 
فیروزکوهی گفت: دوم خردادی ها دارند تمام سعی شان را می کنند که یک کاندیدا داشته باشند. روی آن هم خیلی اصرار دارند، ولی متاسفانه در اصولگرایان چنین اصراری نیست.
  
وی تصریح کرد: اصولگرایان معتقد هستند که می شود با تکیه بر ظرفیت های قانون اساسی و رهبری مقام معظم رهبری مسائل کشور را حل کرد، هم قانون اساسی را قبول دارند و هم انقلاب اسلامی و به خط امام معتقد هستند و می گویند امام تاریخ مصرفش تمام نشده، ولی مثلا اکبر گنجی می گفت امام را باید به موزه ها سپرد.
 
این استاد دانشگاه بیان کرد: جریان دوم خرداد هم از سال 76 زمانی که خاتمی برای ریاست جمهوری انتخاب شد، اسم خودشان را از خط امامی برگرداندند و گذاشتند دوم خردادی.
 
ناطق نوری می گفت: اگر به جای خاتمی بودم شهر به شهر می گشتم و می گفتم «من کنت مولا و فهذا سید حسین مولا»
 
فیروزکوهی گفت: در زمان دوم خرداد ناطق نوری رقیب خاتمی بود، ولی همان ناطق نوری در انتخابات گذشته می گفت: اگر به جای خاتمی بودم شهر به شهر می گشتم و می گفتم «من کنت مولا و فهذا سید حسین مولا» و همان آقا رفته در مشهد و آن جریانات پیش آمده است.
 
وی تصریح کرد: اصولگرایی به طور خلاصه سه لایه دارد: یک لایه اسمش را گذاشتند ساز و کار 7+8؛ یعنی کسانی که در قالب طیف قدیمی راست سنتی ائتلاف می کنند؛ حالا راست سنتی کسانی مثل باهنر هستند.
 
این کارشناس مسائل سیاسی بیان داشت: آنها در انتخابات قبلی 5+6 بودند و در انتخابات مجلس 7+8 بودند. در انتخابات آتی شاید 9+10 بشوند ولی هرچه هستند 5+6 برابر با 7+8 و مساوی با یک نفر می شود و آن هم باهنر است؛ هر چه قدر هم که می خواهد جمع شود، بشود.
 
فیروزکوهی افزود: دوم جریان راست سنتی که عمده تمرکزش این است که بقیه اصولگرایان را یک جوری عملا در حاشیه قرار دهد و بگوید جامعه مدرسین از ما حمایت می کند و فلانی از ما حمایت می کند؛ لذا فقط مال ماست.
 
وی گفت: لایه دوم جریان نو ظهور اصولگرایی است که حزب الهی بودند و از دولت جدا شدند؛ بخشی شان محاسنی دارند، ولی آیا این اعتقادات دقیقا چهار تاست؟ محاسن دقیقا این پنج تاست؟ نه تا انتخابات باید حرفشان را رصد کنیم.
 
 این کارشناس ارشد مسائل استراتژیک بیان کرد: محاسن شان را زیاد بکنید و معایبشان را زیاد بکنید، هر چی که شد.
  
این استاد دانشگاه گفت: لایه سوم نیروی منتسب به دولت است. این لایه هم فعالیت می کند و سعی می کند اگر شد کاندیدای مستقل از این دوتای دیگر به انتخابات معرفی کند؛ چون از فضای موجود بچه حزب الهی ها که به سپاه و بسیج اعتماد دارند، شدیدا می ترسد.
 
وی بیان داشت: خود این لایه سوم دو رفتار دارد؛ یک رفتار متعلق به غیر انحرافی های دولت است که این ها قائلند کاندیدا معرفی کنند، مثل نیکزاد، وزیر راه قبلی یا افراد دیگری که مثل هاشمی هستند را عرفی بکنند، این ها برو بچه های حزب اللهی دولت اند و یک طیف دولت هم که متعلق به جریان مشایی است؛ این ها هم که به دنبال این هستند که با فضا سازی که می کنند معترضین خودشان را خلع سلاح بکنند.
 
فیروزکوهی گفت: این لایه سعی می کند فضا را مستعد کند و کاندیدا را به میل خودش انتخاب کند ولی بسیار زیرکند و تا به حال رو نکرده اند.
 
این کارشناس ارشد مسائل استراتژیک عنوان کرد: این در حالی بود که رفسنجانی در جریان دوم خرداد خودش، خودش را دوم خردادی معرفی می کند و عملا سعی می کند جریان دوم خرداد را رهبری کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار