کد خبر:۲۰۴۰۸۷
با افزايش شكاف ميان واشنگتن و تلآويو؛
صهيونيستها از عدم استفاده آمريكا از حق وتو به نفع اسرائيل نگرانند
منابع اسرائيلي فاش كردند كه مقامات تلآويو با افزايش شكافها ميان واشنگتن و تلآويو بر سر مقابله با ايران، از احتمال عدم استفاده آمريكا از حق وتو به نفع آنان ابراز نگراني كردهاند.
به گزارش خبرنگار حوزه بينالملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از الحيات، برخي منابع اسرائيلي مي گويند كه سياست ها و مواضع نتانياهو در قبال ايران باعث زيان هاي جدي به روابط اسرائيل و آمريكا شده است.
روزنامه اسرائيلي يديعوت آحرونوت در شماره امروز خود به نقل از يك مقام صهيونيست نوشت: نتانياهو آسيب هاي جبران ناپذيري را به روابط آمريكا و اسرائيل وارد كرده است و در صورتي كه اوباما در انتخابات آتي رياست جمهوري آمريكا پيروز شود، روابط واشنگتن – تل آويو دوره سختي را پيش رو خواهد داشت.
اين مقام اسرائيلي همچنين گفته كه اين شكاف ها باعث شده است صهيونيست ها از اينكه آمريكا در دوره هاي آتي از حق وتو در شوراي امنيت به نفع اسرائيل استفاده نكند، نگران شوند.
اسرائيلي ها بويژه با توجه به مخالفت هاي بين المللي با سياست شهرك سازي آنان در اراضي اشغالي، از محكوميت تل آويو در شوراي امنيت به دليل ادامه شهرك سازي، شديدا اظهار نگراني كرده اند.
روزنامه مذكور همچنين از زبان مسئول اسرائيلي نوشته است كه حتي در صورتي كه دولت اوباما و اسرائيل در مورد مقابله با ايران به تفاهم برسند، ميان اوباما و نتانياهو يك «فضاي فاسد» حاكم است.
گفته مي شود، علاوه بر اختلافات موجود ميان واشنگتن و تل آويو بر سر اظهارات جنگ طلبانه نتانياهو و ايهود باراك عليه ايران، سخنان مداخله جويانه نتانياهو در امور داخلي آمريكا نيز مقامات كاخ سفيد را به تنگ آورده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰