کد خبر:۲۱۰۹۴۳
کشف گونهای جدید از ویروس کامپیوتری فعال علیه ایران
یک شرکت روسی ادعا ميكند كه نوع جدیدي از ویروس کامپیوتری را کشف كرده که ایران و برخی کشورهای دیگر را هدف قرار داده است.
به گزارش خبرنگار حوزه بینالملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از راشا تودی، شرکت کامپیوتری کاسپارسکی روسیه ادعا مي كند که نوع جدیدي از ویروس کامپیوتری را کشف كرده که ایران و برخی کشورهای دیگر را هدف قرار داده است.
در این رابطه، شرکت کاسپرسکی در گزارش خود عنوان كرده که ویروس کامپیوتری جدید، ایران و برخی کشورهای منطقه خاورمیانه و همچنين فرانسه و لیتوانی را هدف قرار داده است.
این شرکت همچنین با بیان اینکه این نوع ویروس با اهداف جاسوسی گسترش یافته و با ویروس «فلیم» ارتباط دارد، عنوان كرد که این ویروس جدید فعالیت خود را از ماه ژوئیه آغاز نموده است.
شایان ذکر است که کارشناسان این شرکت روسی همچنین در گزارش خود مدعی شده اند که با توجه به ارتباط و شباهت های ویروس جدید با ویروس «فلیم» احتمالا طراحان ویروس جدید نيز همان طراحان ويروس «فلیم» باشند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰