آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۱۴۳۴
سفیر آلمان در ایران:

حافظ و گوته سرچشمه‌های همیشه جوشان فرهنگ و هنر ایران و آلمان هستند

سفیر آلمان در ایران حافظ و گوته را سرچشمه‌های همیشه جوشان فرهنگ و هنر دو ملت دانست و گفت: این سرچشمه‌ها هرگز خشک نخواهند شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، برند اربل امشب در آیین شانزدهمین دوره از یادروز حافظ گفت: امروز دو ملت آلمان و ایران با مشکلات و موانع و سختی‌هایی روبرو هستیم و سیاست دیگر زمینه‌های همکاری را گروگان گرفته است. 

 

وی افزود: امروز هر دو ملت در بوته نقد و آزمایش قرار داریم و عبور از این مرحله شکیبایی و بردباری می‌طلبد اما عواقبی که این شرایط به‌وجود آورده باعث تاسف است.

 

سفیر آلمان در ایران اریل بیان داشت: تاریخ دو ملت ایران و آلمان را هیچگاه مقابل هم قرار نداده است و این دو ملت هموارد تبادل‌های پربار و صمیمانه‌ای داشته‌اند،‌ آنها وارث گنجینه‌ای تاریخی و بس ارزنده‌ای هستند و بر ما است که وارثان امینی بوده، آن‌را حفظ کرده، افزایش داده و به آیندگان واگذار کنیم.

 

اربل تصریح کرد: من به‌شخصه دستیابی به این هدف را وظیفه خود می‌دانم و مثل همه ایرانیان که در اینجا برسرآرامگاه حافظ آرزویی می‌کنند و تفعل می‌زنند، آرزو می‌کنم حوادث روزگار روابط پربار تاریخی ایران و آلمان را تحت تاثیر قرار ندهد.

 

وی ادامه داد: گوته می‌گوید دیوانگی است که هرکس عقیده خود را برتر بداند، اگر معنی اسلام تسلیم به اراده خداوندی است، همه به درخانه خدا در می‌زنیم و تسلیم او می‌شویم.

 

سفیرآلمان در ایران  حافظ و گوته را سرچشمه‌های همیشه جوشان فرهنگ و هنر دو ملت دانست و گفت: این سرچشمه‌ها هرگز خشک نخواهد شد.

 

اربل با اشاره به ساخت و افتتاح بنای یادبود وایمار در شهر وایمار آلمان، گفت: دوازده سال قبل این بنا با حضور روسای جمهور ایران و آلمان افتتاح شد، این بنا تشکیل شده از دو کرسی عظیم روبروی هم که نشان‌دهنده گفتمان دیروز و امروز حافظ و گوته است.

 

وی با بیان اینکه امروز نیز این دو کرسی نشان‌دهنده گفتمان دو ملت ایران و آلمان است، تصریح کرد: اساس گفت و گو در نقاط اشتراک دو ملت نهفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار