به گزارش گروه اجتماعی«خبرگزاری دانشجو»، یوسف رشیدی گفت: در حالی که موضوع آلودگی هوا در کشورهای پیشرفته و حتی در برخی کشورهای در حال توسعه اولویت اول آنهاست، در کشور ما اساساً موضوعی با این درجه از اهمیت در اولویت قرار ندارد و می توان گفت در اولویت آخر است.
وی با تاکید بر ضرورت ورود رسانه ها به این موضوع مهم، اظهار کرد: اگر خبرنگاران به بحث آلودگی هوا کمک نکنند این بحث فراموش شده و به حاشیه رانده می شود و تا آلان نیز پیگیری مطالبات مردم در این بخش از سوی رسانه ها مهمترین دلیل فشار افکار عمومی بوده است.
دکتر رشیدی از فشار افکار عمومی به عنوان یک اهرم اجرایی قوی در موضوع آلودگی هوا نام برد و تصریح کرد: رسانه ها با ایجاد بخش های ویژه و با استفاده از خبرنگارانی که علاوه بر قلم و نگارش مناسب، شناخت و تخصص مناسبی نیز در این موضوع دارند در تحلیل و تفسیر اخبار و اطلاعات مربوطه و انتقال واقعیات موجود به مردم قوی تر عمل کنند.
وی با اعلام این که خبرنگاران در حوزه آلودگی هوا تا کنون بسیار خوب عمل کرده اند، اضافه کرد: پوشش خبری اخبار مربوط به موضوع آلودگی هوا مهم ترین دلیل آگاهی مردم از این موضوع مهم است که به صورت مستقیم با زندگی روزانه و سلامت تک تک شهروندان سر و کار دارد.
دکتر رشیدی در پایان خاطرنشان کرد: با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن هوای پایتخت با دیگر شاهد بروز پدیده اینورژن (وارونگی دما) در جو خواهیم بود که عامل تجمع و تشدید آلودگی هوا خواهد بود و هم¬زمانی معنادار این پدیده جوی با مراسم اختتامیه «پنجمین جشنواره ترافیک و رسانه» در 14 آبان، تاکیدی بر ضرورت توجه بیشتر رسانه ها به موضوع آلودگی هواست.