به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی استان قم روز گذشته با حضور در مرکز صداوسیمای استان، در رابطه با مسائل رسانه ای با مسئولان به بحث و گفت وگو پرداختند.
رسانه ملی در زمینه مقابله با تهاجم فرهنگی اثرگذار است
کیانی، دبیر مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی استان قم در این دیدار، ضمن ابراز تشکر از مدیران صدا و سیما به خاطر پذیرش دعوت مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی استان قم گفت: باید به مقوله مهم تهاجم فرهنگی توجه بیشتری شود و صدا و سیما و دانشگاه می توانند اثر گذاری زیادی در زمینه دفع خطر تهاجم فرهنگی داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه کشورهای غربی تلاش می کنند که قهرمانانی با ویژگی های تمدن خود برای ما الگو سازی کنند، گفت: وظیفه رسانه ملی تبعیت از خطوط کلی حکومت اسلامی، همان گونه که غرب در حقیقت جلوه گر شاخص های حکومت و تمدن غرب می باشد، است.
استفاده از ظرفیت تشکل های دانشجویی در رسانه ملی بیشتر شود
صادق پور، سخنگوی مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی استان قم نیز در این دیدار پیشنهادهایی نظیر پوشش بهتر برنامه های تشکل های دانشجویی در دانشگاه ها، استفاده از ظرفیت استعدادهای فرهنگی دانشجو در برنامه های تولیدی، همکاری بیشتر تشکل های دانشجویی با باشگاه خبرنگاران جوان، استمرار جلسه با مسئولان صدا و سیمای استان و استفاده از تفکرات و نظرات دانشجویان در اتاق های فکر سازمان را به مسئولان صدا و سیمای استان ارائه کرد.
کارشناسان تراز اول در صداوسیمای استفاده شود
در این دیدار علیزاده، عضو مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی و فعال حوزه رسانه، به نقد برخی برنامه های تولیدی و تامینی صدا و سیمای مرکز قم پرداخت و گفت: ساخت برنامه ها، تیزرها و تولیدات صدا و سیمای قم کیفیت پایینی دارند و با ظرفیت جهانی که استان قم دارا می باشد، باید از کارشناسان مذهبی تراز اول کشور در برنامه های شبکه های صدا و سیما استفاده شود.
از محافظه کاری در پخش اخبار پرهیز شود
در ادامه اقبالدوست، ذاکری و هاشم پور از اعضای مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی استان قم نیز صحبت هایی پیرامون مسائلی نظیر لزوم پرهیز از محافظه کاری افراطی در پخش خبر و بیان مشکلات استان، توجه بیشتر به بیانات رهبر معظم انقلاب، پرهیز از استفاده افراطی از موسیقی با شاخصه غربی در برنامه ها، تولید بیشتر برنامه های سیاسی و بصیرت افزا و روند سخت جذب نیروی جوان در ساختار سازمان ارائه کردند.
جوان، قائم مقام سازمان صدا و سیمای استان قم، پس از صحبت های اعضای مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی استان قم، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع شورای مرکزی مجمع و تقدیر از روحیه مطالبه گری دانشجویان استان قم، پیرامون وضعیت صدا و سیما گفت: بسیاری از نقدهای مطرح شده در جلسه را قبول دارم و باید به آن جامه عمل پوشاند.
وی ضمن اعلام اینکه شبکه استانی نور در حال حاضر 75 درصد بیننده در سطح استان دارد، بیان داشت: این شبکه و نیز صدای قم به پویایی و همکاری بیشتر دانشجویان احتیاج دارد.
برنامه های تشکل های دانشجویی پوشش رسانه ای داده می شود
قائم مقام سازمان صدا و سیمای استان قم با اشاره به اینکه استان قم دارای محدودیت های خاصی در برخی حوزه ها می باشد، بیان داشت: صدا و سیمای استان قم آمادگی دارد برنامه های تشکل های دانشجویی از جمله کرسی های آزاد اندیشی تشکل های دانشجویی را مورد پوشش خود قرار دهد.
دانشجویان فرهنگی در برنامه های صداوسیما حضور فعالی دارند
جوان با اشاره به اینکه دانشجویان فرهنگی در برنامه های صدا و سیما حضور فعالی دارند، بیان داشت: امیدوارم که ترویج فرهنگ اسلامی به وسیله همکاری بیشتر صدا و سیما با بدنه دانشجویی به واسطه حضور مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی استان قم انجام شود.
وی همچنین جلسه حاضر را جلسه ای مفید دانست و گفت: ضروری است این جلسه حداقل به صورت فصلی برگزار شود.
لازم به ذکر است، حجت الاسلام طوسی، مدیر مرکز سیمای قم؛ قربانی، مدیر رادیو قم؛ یارقلی، مدیر تفاسیر خبر استان و خویی، مدیر روابط عمومی مرکز توضیحاتی پیرامون فعالیت های خود و پاسخ به برخی انتقادات مطرح شده دانشجویان را ارائه کردند.