به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، علی اکبر رشاد صبح امروز در ششمین جشنواره بین المللی فارابی در سالن همایشهای بین المللی برج میلاد گفت: برای دستیابی به علوم انسانی- اسلامی باید مبانی علوم اسلامی در کشور تبیین شود که بر این اساس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی تدوین 43 فلسفه مضاف را در دستور کار خود قرار داده که این فلسفهها به صورت توسعهای است.
وی با بیان اینکه تدوین فلسفه دین از دیگر فعالیتهای پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی است، تصریح کرد: عمر این فلسفه در جهان غرب 200 سال و در جهان اسلام نیز بسیار کوتاه است.
رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی اضافه کرد: فلسفه فیلم، تکنولوژی، فرهنگ و ذهن از دیگر موضوعاتی است که در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در حال بررسی است.
رشاد در ادامه یادآور شد: همچنین فلسفه فرهنگ و اندیشه اسلامی بر روی فلسفه فقه نیز فعالیت میکند که این فلسفه دارای پیشینه ای در جهان نیست و ابداع کننده آن پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی بوده است.
وی بیان داشت: در این پژوهشگاه رشته «منطق فهم دین» تدوین شده است که در حال حاضر این رشته در دانشگاههای کشور راه اندازی شده و در حوزههای علمیه نیز به عنوان رشته جدید تدوین شده است.